Siirry pääsisältöön
Enzo Bartoli Piemonte Rosso 2021
Täältä voit helposti tilata Enzo Bartoli Piemonte Rosso 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Enzo Bartoli Piemonte Rosso 2021

Italia Piemonte Laatikko 2000 ml 14% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Laatikko
Vuosikerta 2021

Om Enzo Bartoli Piemonte Rosso 2021

Enzo Bartoli Piemonte Rosso 2021 on maukas italialainen punaviini, joka tarjoaa täydellisen maisteluelämyksen viininystäville. Tämän viinin luonteenpiirteet hurmaavat jokaisen suomalaisen viinin ystävän.

Enzo Bartoli Piemonte Rosso 2021 valmistetaan huolellisesti valikoiduista rypäleistä Pohjois-Italian Piemontesta, joka on tunnettu alueen viinintuotannostaan. Viinitarhojen ainutlaatuinen maaperä, ilmasto-olosuhteet ja pitkä viinintekotraditio takaavat tämän viinin korkean laadun ja ainutlaatuisen makuelämyksen.

Tämän viinin valmistuksessa on käytetty perinteisiä viinivalmistusmenetelmiä, jotka korostavat rypäleiden luonnollista makua ja aromia. Enzo Bartoli Piemonte Rosso 2021 on valmistettu pääasiassa Piemonten omista rypälelajeista, kuten Nebbiolosta, Barberasta ja Dolcettosta. Nämä rypäleet antavat viinille hienostuneen ja moniulotteisen maun, joka hurmaa jokaisen viinin ystävän.

Enzo Bartoli Piemonte Rosso 2021:llä on herkullinen ja tasapainoinen maku, jossa voi aistia tummia marjoja, kypsää luumua ja hienostunutta mausteisuutta. Viinin pehmeät tanniinit ja raikas hapokkuus tekevät siitä täydellisen seuralaisen esimerkiksi liharuokien, pastan ja juustojen kanssa. Tämä viini on oiva valinta myös rentoihin illanistujaisiin tai erityisiin juhlahetkiin.

Enzo Bartoli Piemonte Rosso 2021:n houkutteleva tuoksu täydentää kokonaisuutta. Viinistä voi aistia hedelmäisten marjojen, kypsän luumun, ruusun ja mausteiden hienostuneet sävyt. Tämä herkullinen tuoksu houkuttelee jokaisen viinin ystävän ottamaan ensimmäisen siemauksen.

Enzo Bartoli Piemonte Rosso 2021 suositellaan nautittavan hieman viilennettynä noin 16-18 asteessa. Tämän lämpötilan avulla viinin moniulotteisuus pääsee oikeuksiinsa ja makuelämys on täydellinen.

Herkullinen Enzo Bartoli Piemonte Rosso 2021 on täydellinen valinta kaikille suomalaisille viinin ystäville, jotka arvostavat laadukkaita ja maukkaita punaviinejä. Tämä viini tarjoaa ainutlaatuisen makumatkan Pohjois-Italian viinimaailmaan ja täydentää jokaista ruokahetkeä tai juhlatilaisuutta.

Täältä voit helposti tilata Enzo Bartoli Piemonte Rosso 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.