Siirry pääsisältöön
Brygghus 19 Kommaframöl
Täältä voit helposti tilata Brygghus 19 Kommaframöl lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Brygghus 19 Kommaframöl

Ruotsi Purkki 330 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Brygghus 19 Kommaframöl

Brygghus 19 Kommaframöl on ainutlaatuinen ja herkullinen olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen oluenystäville. Tämä olut on valmistettu huolella valituista raaka-aineista ja perinteisillä valmistusmenetelmillä, jotka takaavat sen korkean laadun ja autenttisen maun.

Härkomst, Smak, Doft - Brygghus 19 Kommaframöl on peräisin Suomesta, jossa rikas olutperinne ja vahva käsityötaito luovat tämän maistuvan juoman. Tämä olut on valmistettu huolella valituista raaka-aineista, kuten suomalaisesta mallaskerroksista ja erityisesti valituista humalalajikkeista, jotka antavat sille ainutlaatuisen maun ja tuoksun. Sen pehmeä ja täyteläinen maku sekä raikas ja houkutteleva tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan jokaiselle olutseikkailijalle.

Mat och serveringstemperatur - Brygghus 19 Kommaframöl on ainutlaatuinen olut, joka sopii täydellisesti monenlaisiin ruokakokonaisuuksiin. Sen monipuolisuus tekee siitä täydellisen kumppanin erilaisille ruokalajeille. Tämä olut täydentää täydellisesti grilliruokia, mausteisia ruokia, juustoja ja suklaata. Sen täyteläinen maku ja raikas jälkimaku korostavat ruokien makua ja luovat harmonisen yhdistelmän.

Optimaalinen serveringstemperatur on 8-10 astetta Celsius, mikä mahdollistaa oluen maun täyden nauttimisen. Tämä lämpötila auttaa korostamaan oluen monipuolisia makuja ja tuoksuja, ja tarjoaa täydellisen tasapainon sen makuhermoja hivelevän makunautinnon saavuttamiseksi.

Brygghus 19 Kommaframöl on ainutlaatuinen, laadukas ja maukas olut, joka tarjoaa unohtumattoman olutelämyksen. Sen juuret Suomen olutperinteessä sekä sen monipuolinen maku ja tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan jokaiselle oluentuntijalle.

Täältä voit helposti tilata Brygghus 19 Kommaframöl lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.