Siirry pääsisältöön
Tuborg Guld
Täältä voit helposti tilata Tuborg Guld lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Tuborg Guld

Kansainvälinen tavaramerkki Pullo 500 ml 5.3% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
33%
Beska
33%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Tuborg Guld

Tervetuloa Tuborg Guld -olutmaailmaan! Olut, joka on tunnettu ainutlaatuisesta alkuperästään, täyteläisestä mausta ja houkuttelevasta tuoksusta. Tuborg Guld on peräisin Tanskasta, maasta, joka on kuuluisa perinteikkäästä olutkulttuuristaan.

Tämä kultainen olut tarjoaa makuelämyksen, joka on sopivan moniulotteinen ja tasapainoinen. Sen maltainen ja kevyen hedelmäinen maku ilahduttaa jokaisen olutharrastajan kitalakea. Olutmaestrojen huolellisen valmistuksen ansiosta Tuborg Guld on yksi maailman suosituimmista pale ale -oluista.

Lisäksi Tuborg Guldilla on houkutteleva tuoksu, joka houkuttelee sinut mukavasti nauttimaan jokaista siemausta. Sen pehmeä kahviverhon tuoksu ja pieni sitrushenki saavat aistisi heräämään ja haluamaan lisää.

Tuborg Guld on täydellinen kumppani moniin ruokalajeihin. Sen täyteläinen maku ja tasapainoinen luonne tekevät siitä täydellisen valinnan lihan, grilliruokien ja yrttisten salaattien seuralaiseksi. Tämä oliiviöljyn kullankeltainen olut täydentää ateriasi herkullisesti.

Paras tapa nauttia Tuborg Guld on tarjoilla se viileänä, jopa 6-8 asteen lämpötilassa. Tällöin sen maku ja aromi tulevat parhaiten esiin ja pääset nauttimaan täysillä tästä herkullisesta oluesta.

Tervetuloa siis tutustumaan Tuborg Guld -olutmaailmaan, jossa herkullisuus ja laatu yhdistyvät ainutlaatuiseksi kokemukseksi. Anna tämän tanskalaisen oluen ilahduttaa aistejasi ja tarjota unohtumattomia hetkiä yhdessä ystäviesi kanssa.

Täältä voit helposti tilata Tuborg Guld lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.