Siirry pääsisältöön
Lyngrove Pinotage 2020
Täältä voit helposti tilata Lyngrove Pinotage 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Lyngrove Pinotage 2020

Etelä-Afrikka Western Cape Pinotage Laatikko 3000 ml 14% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Laatikko
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Pinotage

Om Lyngrove Pinotage 2020

Lyngrove Pinotage 2020 on erinomainen valinta viininystäville, jotka haluavat nauttia laadukkaasta ja monipuolisesta punaviinistä. Tämä viini on valmistettu Pinotage-rypälelajikkeesta, joka tunnetaan Etelä-Afrikan viinialueelta peräisin olevana erityispiirteenä.

Lyngrove Pinotage 2020 tarjoaa hienovaraisen ja kiehtovan maun, joka yhdistelee tammisuutta, marjaisuutta ja mausteisuutta. Pinotage-rypäleet antavat viinille pehmeän tanniinirakenteen ja tasapainoisen hapokkuuden, mikä tekee siitä sopivan valinnan ruokapöydässä.

Viinin aromimaailma on rikas ja moniulotteinen. Tuoksusta voi erottaa tummia luumuja, kirsikoita, mausteita ja hienovaraisia tammen sävyjä. Näiden ominaisuuksien ansiosta Lyngrove Pinotage 2020 on viini, joka hurmaa sekä hajuaistin että makuaistin.

Tämä punaviini sopii erinomaisesti liha- ja riistaruoille, kuten pihville, karitsalle ja riistalinnuille. Sen intensiivinen maku ja tanniinien pyöreyttävät ominaisuudet täydentävät täydellisesti runsaita ja voimakkaita ruokia.

Lyngrove Pinotage 2020 tulisi tarjoilla 16-18 asteessa, jotta sen maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa. Suosittelemme dekantoimaan viinin noin tunnin ennen tarjoilua, jotta sen maut pääsevät kehittymään ja avautumaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Lyngrove Pinotage 2020 on erinomainen valinta punaviinin ystäville, jotka haluavat nauttia monipuolisesta, hienostuneesta ja tasapainoisesta viinikokemuksesta. Sen ainutlaatuinen maku, upea tuoksu ja monipuoliset ruokaparit tekevät siitä täydellisen valinnan niin arjen illalliselle kuin erityisiin juhlahetkiin.

Täältä voit helposti tilata Lyngrove Pinotage 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.