Siirry pääsisältöön
Poppels Hazy IPA
Täältä voit helposti tilata Poppels Hazy IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Poppels Hazy IPA

Ruotsi Purkki 330 ml 6.5% vol
Pakkaus Purkki

Om Poppels Hazy IPA

Poppelsin sameutta IPA tarjoaa unohtumattoman matkailun mausteisen oluen maailmaan. Tämä hämärä, koskematon IPA kantaa mukanaan vahvan perinteen, joka juontaa juurensa kaukaisten maiden raikkaimpiin maku- ja tuoksuihin.

Härkomst, joka tarkoittaa alkuperää, kutsuu jokaisen oluen ystävän tutkimaan tämän oluen historiallista taustaa. Poppelsin Hazy IPA valmistetaan taitavasti ja intohimolla, jotta voit kokea oluen eksklusiivisen elämyksen.

Tämän IPA:n maussa kohtaat kiehtovan sekoituksen erilaisia ​​makuprofiileja. Sitruunan ja greipin kirpeät sävyt yhdistyvät makeisiin, karamellimaisiin maltaisiin, jolloin jokainen siemaus on täynnä tasapainoa ja monimuotoisuutta. Poppelsin Hazy IPA on suunniteltu syvästi nautittavaksi, aivan kuin olisit mausteisen ruokamatkan alussa.

Tämän oluen tuoksu on kuin eksotiikan keitos, joka herättää aistisi. Sen voimakkaat hedelmätuoksut vievät sinut suoraan tropiikin lämpöön ja herättävät halun aistia lisää. Aromikas IPA saa veden kielelle jo pelkästään tuoksuaistin voimalla.

Mitä tulee ruoan yhdistämiseen, tämä Hazy IPA on täydellinen yhtälö tyydyttävänä seuralaisena mausteisille ruokalajeille. Sen tasapainoinen maku ja runsaat hedelmäiset vivahteet sulautuvat täydellisesti tulisille curryille, mausteisille kastikkeille ja grillatulle lihalle. Poppelsin Hazy IPA tuo oluen ja ruoan yhdistämisessä uutta ulottuvuutta.

Oluen optimaalinen tarjoilulämpötila on noin 8-10 astetta, jolloin sen maut tulevat täysin esiin. Voit nauttia tästä oluesta joko viilennettynä tai huoneenlämpöisenä, kumpi sinulle maistuu paremmin.

Poppelsin Hazy IPA on vastustamaton matka mausteiseen olutmaailmaan, joka tarjoaa kiehtovan makukokemuksen ja täyteläisen aromin. Valmistaudu löytöretkeen, josta ei puutu seikkailua ja joka jättää jäljen jokaiseen siemaukseen.

Täältä voit helposti tilata Poppels Hazy IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.