Siirry pääsisältöön
Rock ’N’ Roll Craft Beer Marshall  Amped Up Lager
Täältä voit helposti tilata Rock ’N’ Roll Craft Beer Marshall Amped Up Lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Rock ’N’ Roll Craft Beer Marshall Amped Up Lager

Yhdistynyt kuningaskunta Purkki 330 ml 4.6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Rock ’N’ Roll Craft Beer Marshall Amped Up Lager

Rock ’N’ Roll Craft Beer Marshall Amped Up Lager on raikas ja raikas olut suunniteltu täydentämään musiikkihengen ja kitaransoiton energiaa. Tämä olut yhdistää perinteisen lagerin maun ja tuoksun Rock-n'-Rollin rohkeuteen ja villiin henkeen.

Marshall Amped Up Lager valmistetaan käsin valituista ainesosista täydentämään jokapäiväistä juhlaa ja karismaattista persoonaasi. Olut on valmistettu tinkimättömällä rakkaudella panimon mestarien toimesta.

Sen alkuperä juontaa juurensa kaukaiseen maahan, jossa musiikki kukoistaa ja Rock-n'-Roll elää sydänten syvyyksissä. Tämä johtaa oluen ainutlaatuiseen makuprofiiliin, jossa vilkkaat sitrushedelmien nuotit yhdistyvät pehmeään maltaan makeuteen. Olut on raikas ja tasapainoinen, jättäen jälkipoltteen, joka kutsuu sinut ottamaan seuraavan kulauksen.

Rock ’N’ Roll Craft Beer Marshall Amped Up Lager on täydellinen säestys monenlaiseen ruokaan. Se parina erinomaisesti grillatulle lihalle, tulisille kanasiipiä tai vaikkapa mausteisiin mereneläviin. Sen raikas luonne puhdistaa suun ja korostaa ruuan ainutlaatuisuutta.

Tämä maskuliininen ja energinen olut tulisi nauttia jääkylmänä, sillä se korostaa sen raikkautta ja tuo esiin sen täydellisen tasapainon. Se kutsuu sinut rauhoittumaan hetken aikaa ja nauttimaan Rock-n'-Rollin ruumiillistuman täydellisyydestä.

Rock ’N’ Roll Craft Beer Marshall Amped Up Lager on valinta niille, jotka elävät intohimon ja rohkeuden liekeissä. Anna tämän oluen viedä sinut matkalle, jossa musiikki ja olut yhdistyvät täydellisesti harmoniseksi kokemukseksi. Valmistaudu ottamaan vastaan voimakas kukko, joka herättää sinussa rocktähden sisältäsi.

Täältä voit helposti tilata Rock ’N’ Roll Craft Beer Marshall Amped Up Lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.