Siirry pääsisältöön
Alpha Chardonnay 2021
Täältä voit helposti tilata Alpha Chardonnay 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Alpha Chardonnay 2021

Australia Chardonnay Laatikko 3000 ml 12.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.8g / 100ml
Pakkaus Laatikko
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Chardonnay

Om Alpha Chardonnay 2021

Alpha Chardonnay 2021 on erinomainen valinta viininystäville, jotka arvostavat laadukasta ja monipuolista Chardonnayta. Tämä viini on peräisin huolella valituista rypäleistä ja tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen.

Härkomst, Druvor, Smak, Doft, Mat och serveringstemperatur - nämä ovat Alpha Chardonnay 2021:n tärkeimmät ominaisuudet. Tämä viini on peräisin tarkoin valituista ja hoidetuista viinitarhoista, mikä takaa sen korkean laadun. Rypäleet on huolellisesti poimittu täydellisessä kypsyydessä, jotta viinin maku ja aromi olisivat täydelliset.

Alpha Chardonnay 2021:n makuprofiili on runsas ja monipuolinen. Se tarjoaa hienovaraisia sitruksen sävyjä, pehmeitä kerman ja paahtoleivän vivahteita sekä herkullisen pitkän jälkimaun. Tämä viini päihittää kaikki odotuksesi ja tekee jokaisesta lasillisesta ainutlaatuisen nautinnon.

Alpha Chardonnay 2021:n tuoksu on hienostunut ja houkutteleva. Siinä yhdistyvät kypsien hunajamelonien ja persikoiden aromit sekä hienovaraiset tammen ja vaniljan vivahteet. Tämä houkutteleva tuoksu houkuttelee sinut astumaan viinin maailmaan ja kokeilemaan sen ainutlaatuista makua.

Tämä viini on täydellinen kumppani monenlaisille ruoille. Sen raikas hapokkuus sopii erityisesti kalan, äyriäisten ja vaalean lihan kanssa tarjoiltavaksi. Alpha Chardonnay 2021 suositellaan nautittavaksi noin 10-12 asteen lämpötilassa, jotta sen maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Alpha Chardonnay 2021 on korkealaatuinen viini, joka tarjoaa monipuolisen ja laadukkaan makuelämyksen. Sen hienostunut maku ja houkutteleva tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat hyvää viiniä. Anna tämän viinin viedä sinut mukaansa ja nauti sen ainutlaatuisista ominaisuuksista.

Täältä voit helposti tilata Alpha Chardonnay 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.