Siirry pääsisältöön
Explorer Jordgubbslikör
Täältä voit helposti tilata Explorer Jordgubbslikör lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Explorer Jordgubbslikör

Kansainvälinen tavaramerkki Pullo 700 ml 20% vol
Sopii hyvin yhteen
Sokeripitoisuus 18g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Explorer Jordgubbslikör

Tervetuloa tutustumaan Explorer Jordgubbsliköriin - ainutlaatuiseen seikkailuun mausteisen marjaseoksen maailmassa. Tämä upea likööri syntyy kaukaisista ja salaperäisistä maista tuodusta mausteisesta jordgubbsillaan, joka tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen niille, jotka etsivät uusia elämyksiä ja haluavat tutkia makujen rajattomuutta.

Jordgubbsliköri houkuttelee sinut eksotiikan tuoksuihin ja jännittäviin vivahteisiin, jotka stimuloivat aistejasi. Sen raikas ja houkutteleva tuoksu tempaisee sinut mukaansa ja lupaa herättää uteliaisuutesi. Kokeilemaan houkuttelevan punertavalla sävyllään tämä likööri on todellinen silmänruoka.

Et voi vastustaa sen herkullista makua, joka yhdistää täyteläisen jordgubbsin ja eksotiikan mausteiden täydellisen tasapainon. Sen sileä ja samettinen koostumus takaa täydellisen makukokemuksen, joka tanssii kielelläsi ja jättää jälkeensä pitkäkestoisen jälkimaun. Tämä likööri on todellinen makuhermojen ilotulitus!

Explorer Jordgubbsliköri on täydellinen kumppani monille ruokalajeille. Kokeile sitä makeiden marjajälkiruokien, suklaaherkkujen tai jopa raikkaiden salaattien kanssa. Sen monipuolinen luonne tekee siitä mahtavan valinnan myös erilaisiin drinkkeihin ja cocktail-juhlille.

Tämän seikkailunhaluisen liköörin paras nautiskelulämpötila on 16-18 astetta. Tämä lämpötila antaa liköörin aromeille parhaan mahdollisen platformin nousta esiin ja tarjota unohtumattoman makuelämyksen. Oletpa sitten juhlistamassa erityistä tilaisuutta tai vain nauttimassa rennosta hetkestä, Explorer Jordgubbsliköri tekee siitä täydellisen.

Astu rohkeasti seikkailuun Explorer Jordgubbslikörin kanssa ja anna sen johdattaa sinut makujen maailmaan, josta et enää halua palata takaisin.

Täältä voit helposti tilata Explorer Jordgubbslikör lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.