Siirry pääsisältöön
Bols Advocaat
Täältä voit helposti tilata Bols Advocaat lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Bols Advocaat

Alankomaat Pullo 500 ml 15% vol
Sokeripitoisuus 29.7g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Bols Advocaat

Bols Advocaat on perinteinen ja herkullinen hollantilainen likööri, joka tunnetaan sekä ainutlaatuisesta maustaan että monipuolisesta käyttötarkoituksestaan. Tämä ainutlaatuinen juoma tarjoaa herkullisen yhdistelmän kermamaista makua ja makeaa vaniljaa, joka vie maistelijansa matkalle Euroopan makujen maailmaan.

Bols Advocaat valmistetaan huolella valituista raaka-aineista, joista tärkein on keltuaiset. Tämä antaa juomalle sen täyteläisen ja kermaisen rakenteen sekä herkullisen maun. Lisäksi Bols Advocaat tuo esiin hienostuneen vaniljan aromin, joka täydentää juoman herkullista makuprofiilia.

Juoman käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Bols Advocaat sopii erinomaisesti sellaisenaan nautittavaksi jäillä tai se voi olla osa monia herkullisia drinkkejä. Voit kokeilla sekoittaa sen erilaisten liköörien, kahvin tai kermaisten jälkiruokien kanssa. Bols Advocaat antaa jokaiselle juomalle ainutlaatuisen ja täyteläisen maun, joka täydentää juhlatunnelman tai rentouttavan hetken.

Bols Advocaat on myös täydellinen valinta monille erilaisille ruokalajeille. Sen kermainen ja vaniljainen maku sopii erinomaisesti jälkiruokiin, kuten vaniljajäätelöön tai kakkuihin. Juoma voi myös toimia makuparina erilaisille suklaaherkuille tai karamelleille. Bols Advocaat tuo aterioihin uuden ulottuvuuden ja täydentää niiden makumaailmaa herkullisella tavalla.

Tämä hollantilainen herkku tulee nauttia viilennettynä, noin 8-10 asteen lämpötilassa. Näin sen täyteläinen maku ja herkulliset aromit pääsevät parhaiten esiin. Voit myös kokeilla lisätä juoman jäiden sekaan tai nauttia sitä sellaisenaan jääkylmänä.

Bols Advocaat on täydellinen valinta kaikille herkkusuille ja juomaharrastajille, jotka haluavat kokea uusia makuja ja nauttia laadukkaista juomaelämyksistä. Sen ainutlaatuinen maku ja lukuisat käyttömahdollisuudet tekevät siitä ehdottoman suosikin niin juhlatilaisuuksiin kuin rentoihin hetkiin yksin tai ystävien seurassa. Astu siis rohkeasti mukaan makumatkalle Bols Advocaatin kanssa ja anna makunystyröidesi tanssia!

Täältä voit helposti tilata Bols Advocaat lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.