Siirry pääsisältöön
White Lake Special
Täältä voit helposti tilata White Lake Special lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

White Lake Special

Venäjä Pullo 700 ml 30% vol
Pakkaus Pullo

Om White Lake Special

Valkoinen Järvi Special - Alkuperä, Maku, Tuoksu, Ruokasovitus ja Tarjoilulämpötila

Valkoinen Järvi Special on ainutlaatuinen juusto, joka tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä. Tämä juusto on peräisin Suomen puhtaimmilta järvi- ja metsäalueilta, mistä se saa nimensä. Sen alkuperäinen maku ja tuoksu kertovat tarinan näiden alueiden luonnonkauneudesta ja puhtaudesta.

Valkoinen Järvi Specialilla on runsas ja täyteläinen maku, joka sulaa suussa kermaisena ja samettisena. Sen hienostunut tuoksu sekoittuu täydellisesti juuston makuun, jolloin jokainen puraisu on nautintoa. Tämä juusto antaa makujen danssa varieteen ja antaa uusia sävyjä herkkuruokien lisäksi myös leivän päälle.

Valkoinen Järvi Specialin ainutlaatuiset maut sopivat täydellisesti monenlaisille ruoille. Se voi olla herkullinen ainesosa salaateissa, pasta- ja risottoruokien lisukkeena tai vaikka mausteeksi lämpimille voileiville. Tämä juusto myös kruunaa juustolautasen ja on ihanteellinen juhlien tarjottava. Sen monipuolisuus antaa mahdollisuuden luoda uusia ruokakokemuksia ja yhdistellä erilaisia ​​makuja.

Valkoinen Järvi Special tulee nauttia optimaalisessa tarjoilulämpötilassa. Sen maku pääsee parhaiten oikeuksiinsa noin 18-20 asteen lämpötilassa. Juuston rakenne ja koostumus pehmenevät hieman huoneenlämpötilassa, jolloin sen maku ja tuoksu pääsevät täyteen kukoistukseen.

Olipa kyseessä sydämellinen illallinen ystävien kanssa tai herkutteluhetki itsesi kanssa, Valkoinen Järvi Special on täydellinen valinta makuelämyksiä etsiville juuston ystäville. Anna sen lumota sinut ja johdattaa sinut Suomen maagiseen luontoon jokaisella puraisulla.

Täältä voit helposti tilata White Lake Special lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.