Siirry pääsisältöön
Fettercairn 12 Years
Täältä voit helposti tilata Fettercairn 12 Years lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Fettercairn 12 Years

Yhdistynyt kuningaskunta SkottlandHighlands Pullo 700 ml 40% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Pakkaus Pullo

Om Fettercairn 12 Years

Tervetuloa Fettercairn 12-vuotiaan maailmaan - yksi Skotlannin ylpeimmistä viskeistä. Fettercairnin loistokas historia ja perinteet kietoutuvat kauniisti tämän upean tuotteen ympärille.

Herkomst, tuo suomalaisittain peräisin, kuvaa täydellisesti Fettercairn 12-vuotiaan alkuperää. Tämä visa on valmistettu huolella valikoidusta ohrasta sekä korkealaatuisesta tislausprosessista Skotlannin sydämessä. Jokainen tippa tästä viskistä kertoo tarinan täynnä vuosisatojen perinnettä ja käsityötaitoa.

Fettercairn 12-vuotias hemmottelee aistejasi herkullisella maullaan ja tuoksullaan. Sen täyteläinen ja samettinen maku tarjoaa miellyttävän tasapainon makeiden hedelmien, hunajan ja mausteiden välillä. Kypsytys tammitynnyreissä antaa viskille hienostuneen vaniljan ja pähkinän säväyksen, joka saa sinut tuntemaan aitoa nautintoa jokaisella siemauksella. Tuoksussa voit aistia pehmeät karamellin nuotit yhdistettynä hennon savun vivahteisiin, jotka houkuttelevat sinut syventymään viskin maagiseen maailmaan.

Fettercairn 12-vuotias on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat hienostunutta makuelämystä ja haluavat tutustua Skotlannin viskimaailman parhaisiin puoliin. Se sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai ajan kanssa sekoitettuna lempidrinkkiisi.

Kun tarjoilet Fettercairn 12-vuotiasta, varmista, että se on hieman viilennetty. Tämä auttaa vapauttamaan viskin täydellisen maun ja tuoksun. Nauti tästä upeasta herkusta hyvässä seurassa tai anna sen olla täydellinen kumppani rauhallisille hetkille omassa seurassasi.

Fettercairn 12-vuotiaalla viskillä on kaikki, mitä tarvitset täydelliseen makuelämykseen. Saatavana vain rajoitetusti, se tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea Skotlannin kauneus ja perinteet lasillisen kerrallaan. Astu Fettercairnin maailmaan ja anna tämän viskin viedä sinut ainutlaatuiselle matkalle maun ja tuoksun maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Fettercairn 12 Years lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.