Siirry pääsisältöön
Lone Star Texas
Täältä voit helposti tilata Lone Star Texas lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Lone Star Texas

Kansainvälinen tavaramerkki Purkki 500 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
25%
Beska
33%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Lone Star Texas

Lone Star Texas on ainutlaatuinen teksasilainen viini, joka tarjoaa herkullisen makumaailman ja aistilliset tuoksut. Tämä viini on valmistettu upeasti Texasin auringon alla kypsyneistä rypäleistä, jotka tuovat siihen oman maagisen säväyksensä.

Lone Star Texasin omaperäinen maku on täynnä rikkaita ja intensiivisiä vivahteita. Siinä voi maistaa tummia marjoja, kypsää kirsikkaa ja mausteista vaniljaa. Viini on täyteläinen ja samettinen suutuntumaltaan, jättäen pitkäkestoisen jälkivaikutelman.

Sen tuoksu on houkutteleva ja moniulotteinen. Siinä voi aistia kypsää punaista hedelmää, makeaa vaniljaa ja hienostuneita mausteita. Tuoksun intensiteetti nostaa odotukset korkeiksi ja lupaa lumoavan makuelämyksen.

Lone Star Texas on ihanteellinen täydennys monille ruokalajeille. Sen täyteläinen rakenne ja monipuolinen maku tekevät siitä erinomaisen kumppanin grilliruoille, pippuripihveille, mausteisille tex-mex-annoksille ja suolaisille juustoille. Tämä viini on myös täydellinen valinta illalliselle ystävien kanssa tai romanttiselle illalle kahden kesken.

Suosittelemme nauttimaan Lone Star Texasin hieman viilennettynä, noin 16-18 asteessa. Näin viini pääsee parhaiten oikeuksiinsa ja sen maut tulevat täydellisesti esiin. Avaa pullo ja anna sen hengittää hetki ennen tarjoilua, jotta kaikki sen herkullisuus pääsee esille.

Kutsumalla Lone Star Texas -viinin ruokapöytääsi tai juhliisi, tarjoat vieraillesi unohtumattoman makumatkan Texasin aurinkoiseen tunnelmaan. Tämä viini on todellinen helmi, joka ilahduttaa vaativimpiakin viininharrastajia.

Täältä voit helposti tilata Lone Star Texas lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.