Siirry pääsisältöön
Vino Happy Go Lucky  2020
Täältä voit helposti tilata Vino Happy Go Lucky 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Vino Happy Go Lucky 2020

Espanja Laatikko 1500 ml 13% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Humalahakuisuus
42%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.8g / 100ml
Pakkaus Laatikko
Vuosikerta 2020

Om Vino Happy Go Lucky 2020

Vino Happy Go Lucky 2020 on laadukas viini, joka tarjoaa unohtumatonta makuelämystä. Tämä viini on valmistettu huolella valituista rypäleistä ja sen juuri on syvällä perinteisessä viinintuotantomaa-aluella.

Vino Happy Go Lucky 2020 on valmistettu täydellisessä tasapainossa olevista rypäleistä, jotka ovat peräisin erinomaisilta viinitarhoilta. Sen tuoksu on houkutteleva ja moniulotteinen, jossa voi aistia tummia marjoja, kypsää hedelmää ja hienostunutta mausteisuutta. Sen maku on täyteläinen ja elegantti, tarjoten samalla raikkaiden happojen tyylikkään tasapainon.

Tämä viini sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai se voi täydentää hienosti monenlaisten ruokien makua. Sen raikas hapokkuus ja runsaus takaavat sen, että se on täydellinen kumppani vaalealle lihalle, mereneläville ja kevyelle juustolle.

Vino Happy Go Lucky 2020 on myös erittäin monikäyttöinen viini, ja sen suositeltava tarjoilulämpötila on 16-18 astetta. Tämä viini tarjoaa parhaan nautinnon, kun se on hieman viilennetty, mutta ei liian kylmä. Voit nauttia tämän viinin yksinään rentoutuessasi tai jakaa sen ystävien ja perheen kanssa juhlistaaksesi erityisiä hetkiä.

Kokonaisuutena Vino Happy Go Lucky 2020 on ensiluokkainen viini, joka tarjoaa herkullisen makuelämyksen ja on täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia laadukkaasta viinistä seurassa tai itsekseen rentoutuen.

Täältä voit helposti tilata Vino Happy Go Lucky 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.