Siirry pääsisältöön
Grand Plateau Merlot Cabernet Sauvignon 2022
Täältä voit helposti tilata Grand Plateau Merlot Cabernet Sauvignon 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Grand Plateau Merlot Cabernet Sauvignon 2022

Bulgaria Cabernet sauvignonMerlot Laatikko 3000 ml 13.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.7g / 100ml
Pakkaus Laatikko
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Cabernet sauvignon, Merlot

Om Grand Plateau Merlot Cabernet Sauvignon 2022

Grand Plateau Merlot Cabernet Sauvignon 2022 on laadukas ja tyylikäs viini, joka tarjoaa täyteläisen ja monimuotoisen makukokemuksen. Tämä viini on valmistettu huolella valituista rypäleistä ja sen alkuperä sekä tuoksu heijastavat sen korkeaa laatua.

Grand Plateau Merlot Cabernet Sauvignon 2022:n rypäleet ovat peräisin parhaista viiniviljelmistä, jotka tarjoavat täydellisen kasvuympäristön näille lajikkeille. Niinpä tämä viini on täynnä intensiivistä makua ja monimuotoisuutta. Merlot-rypäleet tuovat siihen pehmeyttä ja marjaisuutta, kun taas Cabernet Sauvignon tuo mukanaan täyteläisyyttä ja tanniineja.

Grand Plateau Merlot Cabernet Sauvignon 2022 on erittäin houkutteleva viini, jolla on intensiivinen ja monikerroksinen tuoksu. Voit aistia sen tuoksussa kypsiä tummia marjoja, mausteita ja hienovaraisia ​​vaniljan sävyjä. Tämä viini houkuttelee hienostuneilla aromeillaan ja lupaa tarjota mielenkiintoisen makukokemuksen jokaiselle viininystävälle.

Grand Plateau Merlot Cabernet Sauvignon 2022 on ihanteellinen kumppani erilaisille ruokalajeille. Sen täyteläinen ja mausteinen maku täydentää täydellisesti punaista lihaa, kuten naudanlihaa tai lammasta. Voit myös nauttia tästä viinistä tasapainottamaan voimakkaita juustoja tai täyteläisiä pastaruokia.

Tämän viinin suositeltu tarjoilulämpötila on noin 16-18 astetta. Tällöin sen maut ja aromit pääsevät parhaiten esiin ja voit nauttia siitä täysin. Muista antaa viinin myös hengittää hetki ennen sen nauttimista, jotta sen maut kehittyvät täydellisesti.

Grand Plateau Merlot Cabernet Sauvignon 2022 on oivallinen valinta kaikille viinin ystäville, jotka arvostavat laadukasta ja moniulotteista makuelämystä. Sen alkuperä, rypäleiden valinta, maut ja aromaattiset ominaisuudet tekevät siitä todellisen aarteen viinimaailmassa.

Täältä voit helposti tilata Grand Plateau Merlot Cabernet Sauvignon 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.