Siirry pääsisältöön
Cycliste Côtes du Rhône Villages  2020
Täältä voit helposti tilata Cycliste Côtes du Rhône Villages 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Cycliste Côtes du Rhône Villages 2020

Ranska RhonedalenCôtes du Rhône Pullo 750 ml 14.5% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
66%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.4g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020

Om Cycliste Côtes du Rhône Villages 2020

Cycliste Côtes du Rhône Villages 2020 on laadukas ranskalainen punaviini, joka on valmistettu Rhônen alueen viinitarhoilla. Tämä viini on ainutlaatuinen yhdistelmä perinteisiä rypälelajikkeita, kuten Grenachea, Syrahia ja Mourvèdrea. Sen rikas ja täyteläinen maku, jossa on tummia marjoja, mausteita ja hienovaraisia ​​vaniljaisia sävyjä, hurmaa varmasti viininystävät.

Cycliste Côtes du Rhône Villages 2020:n tuoksu on houkutteleva ja moniulotteinen. Siinä voi aistia tummia kirsikoita, luumuja ja mausteita, jotka luovat miellyttävän ja hienostuneen kokonaisuuden.

Tämä viini on täydellinen valinta nautittavaksi erilaisten ruokien kanssa. Se sopii erityisen hyvin liharuokien, kuten pihvien, grillattujen lihojen ja riistan, seuraksi. Sen intensiiviset maut ja pehmeät tanniinit täydentävät erinomaisesti täyteläisiä ja mausteisia ruokia.

Cycliste Côtes du Rhône Villages 2020 tulisi tarjoilla noin 16-18 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila tuo esiin viinin täyteläiset maut ja pehmeät tanniinit parhaalla mahdollisella tavalla.

Tämä hieno viini tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen kaikille punaviinin ystäville. Sen tasapainoinen maku, monipuolinen tuoksu ja sopiva tarjoilulämpötila tekevät siitä erinomaisen valinnan niin erikoistilaisuuksiin kuin rentoihin illanistujaisiinkin. Cycliste Côtes du Rhône Villages 2020 on varmasti hyvä valinta niille, jotka arvostavat luokkaa, laatua ja ainutlaatuisuutta viinissään.

Täältä voit helposti tilata Cycliste Côtes du Rhône Villages 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.