Siirry pääsisältöön
Taverna Boas Vindas  2019
Täältä voit helposti tilata Taverna Boas Vindas 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Taverna Boas Vindas 2019

Portugali Dão AlfrocheiroJaenTinta rorizTouriga naçional Laatikko 3000 ml 13% vol 2019
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
50%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.5g / 100ml
Pakkaus Laatikko
Vuosikerta 2019
Rypälelajikkeet Alfrocheiro, Jaen, Tinta roriz, Touriga naçional

Om Taverna Boas Vindas 2019

Taverna Boas Vindas 2019 on portugalilainen viini, joka tarjoaa maistuvan matkan maan herkullisiin viinialueisiin. Tämä viini on valmistettu huolella valituista rypäleistä, jotka ovat kotoisin Alentejon auringossa kypsyneiltä viinitarhoilta.

Herkkullinen Härkomst, Druvor, Smak, Doft, Mat och serveringstemperatur tarjoaa intensiiviset hedelmäiset aromit, joissa voi aistia tummia marjoja, kypsää luumua ja hienostuneita mausteita. Sen rikas ja täyteläinen maku on täydellinen yhdistelmä tanniineja ja hapokkuutta, mikä tekee tästä viinistä tasapainoisen ja nautittavan kokemuksen.

Tämä viini sopii erinomaisesti liharuoille, erityisesti grillatuille pihveille ja mureille lammaspadoille. Sen mausteiset sävyt korostavat ruoan makua ja tekevät siitä täydellisen Keskiverto-suolaisen ruoan kumppanin.

Taverna Boas Vindas 2019 tulisi nauttia hieman viilennettynä, noin 16-18 asteessa, jotta sen maut pääsevät parhaiten esiin. Sen syvä purppuranpunainen väri ja miellyttävä tuoksu saavat sinut odottamaan jokaista kulhoa.

Tämä huolella valmistettu portugalilainen viini on täynnä eloa ja auttaa luomaan ainutlaatuisen ja nautinnollisen ruokailukokemuksen. Taverna Boas Vindas 2019 on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukkaita ja elegantteja viinejä, joita voi nauttia erityisissä hetkissä ympäröiviensä seurassa.

Täältä voit helposti tilata Taverna Boas Vindas 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.