Siirry pääsisältöön
Göteborg Jubileumsöl Smögen Ale
Täältä voit helposti tilata Göteborg Jubileumsöl Smögen Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Göteborg Jubileumsöl Smögen Ale

Ruotsi Västra Götalands län Purkki 330 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
33%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Göteborg Jubileumsöl Smögen Ale

Göteborg Jubileumsöl Smögen Ale on kunnianosoitus ruotsalaiselle käsityöolutperinteelle. Tämä lagerolut on tullut jäädäkseen ja tarjoaa makumatkan Smögenin saaristoon. Sen ainutlaatuisuus löytyy sen alkuperästä, mausta, tuoksusta, ruokapariutumisesta ja palvelulämpötilasta.

Göteborg Jubileumsöl Smögen Ale valmistetaan taidolla ja rakkaudella Smögenin panimolla Ruotsissa. Se on täyteläinen ja intensiivinen lagerolut, joka tulee varmasti maistumaan jokaiselle olutasiantuntijalle. Rikas ainesosaluettelo takaa syvän ja monimutkaisen maun.

Sen mausta erottuvat vahvat mallasnuotit, joita tasapainottavat humalan bitterit. Tämä tekee siitä täydellisen valinnan oluen ystäville, jotka kaipaavat hieman enemmän makua ja luonnetta lasiinsa. Sen tuoksussa voi aistia tuoreen maltaan ja humalan raikkaat vivahteet, joka kutsuu sinut nauttimaan oluen tuoksuvasta maailmasta.

Göteborg Jubileumsöl Smögen Ale on täydellinen seuralainen monille maukkaalle ruoille. Sen täyteläiset makuominaisuudet sopivat erityisen hyvin punaisen lihan, juustojen ja grillattujen kasvisten kanssa. Sen monipuolisuus tekee siitä myös erinomaisen valinnan tervetulojuomaksi ja kumppaniksi ystävien seuraan.

Tämän lagerolutin suositeltu palvelulämpötila on noin 8-10 astetta. Tässä lämpötilassa sen maut pääsevät oikeuksiinsa ja tarjoavat täydellisen tasapainon raikkautta ja täyteläisyyttä. Nauti Göteborg Jubileumsöl Smögen Alesta viileänä ja nauti sen makumatkasta Smögenin saaristossa!

Olitpa olutasiantuntija tai vasta aloitteleva oluen ystävä, Göteborg Jubileumsöl Smögen Ale on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen lagerolut. Sen ainutlaatuinen alkuperä, vahva maku, tuore tuoksu, ruokapariutumisen monipuolisuus ja suositeltu palvelulämpötila tekevät siitä täydellisen valinnan moneen tilanteeseen. Ota hetki itsellesi, nauti tästä maistuvasta oluesta ja anna sen viedä sinut Smögenin saariston lumoavaan tunnelmaan.

Täältä voit helposti tilata Göteborg Jubileumsöl Smögen Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.