Siirry pääsisältöön
Viña Maipo Chardonnay 2022
Täältä voit helposti tilata Viña Maipo Chardonnay 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Viña Maipo Chardonnay 2022

Chile Valle Central Chardonnay Laatikko 3000 ml 12% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.4g / 100ml
Pakkaus Laatikko
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Chardonnay

Om Viña Maipo Chardonnay 2022

Esittelen mielelläni sinulle Viña Maipo Chardonnayn vuosikerta 2022! Tämä upea viini tulee Viña Maipo -viinitilalta, joka sijaitsee Chilen kuuluisan Maipo laakson sydämessä. Viinin raaka-aineena käytetään huolellisesti valittuja Chardonnay-rypäleitä, jotka kasvavat alueen ainutlaatuisessa ilmastossa ja maaperässä.

Viña Maipo Chardonnay on tasapainoinen ja maukas valkoviini, joka tarjoaa herkullisia aromikokemuksia. Sen tuoksussa voi aistia raikkaita sitruunankuoria ja trooppisia hedelmiä, jotka kietoutuvat kauniisti yhteen hennon vaniljaisen tammen kanssa. Viinin maku on täyteläinen ja runsas, tarjoten raikkaita sitruunan, ananaksen ja omenan sävyjä, joita täydentää kevyt paahteisuus.

Tämä Chardonnay on monipuolinen ruokaviini, joka sopii täydellisesti nautittavaksi erilaisten ruokien kanssa. Sen raikas hapokkuus ja täyteläinen maku täydentävät hienosti esimerkiksi kalaruokia, pastaruokia ja salaatteja. Voit myös nauttia tätä viiniä sellaisenaan aperitiivina tai kevyempien juustojen seurana.

Viña Maipo Chardonnay suositellaan tarjoiltavaksi viileänä, noin 9-11 asteen lämpötilassa. Tämä varmistaa, että sen maut tulevat parhaiten esiin ja että viini säilyttää raikkautensa ja hapokkuutensa.

Viña Maipo Chardonnay 2022 on elegantti ja laadukas valinta niille, jotka arvostavat tasapainoista ja maukasta valkoviiniä. Se tarjoaa nautinnollisen kokemuksen niin ruokapöydässä kuin rennossa seurustelussakin. Osta oma pullosi nauttiaksesi tästä herkullisesta viinistä lähimmässä viinikaupassasi tai tilaa se verkkokaupasta jo tänään!

Täältä voit helposti tilata Viña Maipo Chardonnay 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.