Siirry pääsisältöön
Coragem Douro  2019
Täältä voit helposti tilata Coragem Douro 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Coragem Douro 2019

Portugali Douro Tinta rorizTouriga francaTouriga naçional Laatikko 3000 ml 13.5% vol 2019
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Humalahakuisuus
66%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Laatikko
Vuosikerta 2019
Rypälelajikkeet Tinta roriz, Touriga franca, Touriga naçional

Om Coragem Douro 2019

Coragem Douro 2019 on laadukas ja herkullinen viini, joka varmasti tyydyttää viininystävien makunystyrät. Tämä viini on peräisin Portugalin Douro-laaksosta, joka tunnetaan erinomaisista viinintuotanto-olosuhteistaan. Douro-laakso on kuuluisa jyrkistä rinteistään ja laadukkaista viiniköynnöksistään, jotka luovat ainutlaatuisen ympäristön laadukkaan ja aromirikkaan viinin tuottamiselle.

Coragem Douro 2019 -viinin valmistuksessa on käytetty paikallisia rypälelajikkeita, kuten Touriga Nacional, Touriga Franca ja Tinta Roriz, jotka antavat viinille sen monimuotoisen ja rikkaan makuprofiilin. Viinissä on täyteläinen ja intensiivinen maku, jossa voi aistia tummaa marjaisuutta, kypsiä luumuja ja mausteisuutta. Sen elegantti ja pehmeä rakenne tekee siitä miellyttävän juotavan.

Coragem Douro 2019:n tuoksu on herkullisen moniulotteinen, jossa voi erottaa tummia kirsikoita, mustaherukoita ja hienostunutta vaniljaa. Tämän viinin voimakkaat ja hienovaraiset aromit tekevät siitä täydellisen valinnan niin ruoanlaittoon kuin nautiskeluun sellaisenaan.

Tämä viini täydentää täydellisesti erilaisia ruokalajeja, kuten punaista lihaa, riistaa ja kypsytettyjä juustoja. Sen suositeltu tarjoilulämpötila on noin 16-18°C, jolloin sen aromit ja maut pääsevät parhaiten esille. Coragem Douro 2019 on erinomainen valinta niille, jotka arvostavat laadukasta ja moniulotteista viiniä, joka sopii täydellisesti eri tilanteisiin.

Oli kyseessä sitten romanttinen illallinen kahden kesken tai ystävien kanssa jaettu juhlahetki, Coragem Douro 2019 täyttää odotuksesi ja tarjoaa maistuvan viinikokemuksen, joka jää mieleen.

Täältä voit helposti tilata Coragem Douro 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.