Siirry pääsisältöön
Adobe Rosé 2021
Täältä voit helposti tilata Adobe Rosé 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Adobe Rosé 2021

Chile Laatikko 3000 ml 12.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Laatikko
Vuosikerta 2021

Om Adobe Rosé 2021

Adobe Rosé 2021 on hienostunut ja herkullinen viinivalinta kaikille viinin ystäville. Tämä ainutlaatuinen rosé-viini tarjoaa aistillisen kokemuksen jokaiselle suupalalle.

Adobe Rosé 2021:n alkuperä juontaa juurensa Chilestä, joka on tunnettu laadukkaista viinitarhoistaan. Tämä viini on valmistettu huolella valikoiduista rypäleistä, jotka tuovat sille oman uniikin säväyksen.

Viinin maistuvassa makumaailmassa kohtaavat raikkaat hedelmäiset sävyt ja hienostunut hapokkuus. Pääset nauttimaan herkullisista vadelman, punaisen marjaisten ja kirsikkaisten sävyjen täyteläisyydestä jokaisella siemauksella.

Adobe Rosé 2021:n intensiivinen tuoksu hivelee hienovaraisesti aistejasi. Sen herkullinen kukkainen ja hedelmäinen tuoksu kietoutuu yhteen, tarjoten sinulle miellyttävän ja houkuttelevan ensivaikutelman.

Tämä viini on täydellinen valinta monenlaisille ruokalajeille. Kokeile sitä raikkaiden salaattien, kevyiden kalaruokien tai vaikka grillatun kesäpäivän herkkujen kanssa. Sen tasapainoinen hapokkuus ja raikas maku täydentävät täydellisesti erilaisia ruokakokonaisuuksia.

Adobe Rosé 2021 sopii ihanteellisesti nautittavaksi viilennettynä. Suosittelemme tarjoilemaan sitä 8-10 asteen lämpötilassa, jotta sen täydellinen maku ja aromit pääsevät oikeuksiinsa.

Kutsu ystäväsi koolle ja nauttikaa yhdessä tästä hienostuneesta ja maukkaasta Adobe Rosé 2021 -viinistä. Sen ainutlaatuinen makumaailma ja tyylikäs ulkonäkö tekevät siitä täydellisen valinnan juhliin, illanistujaisiin tai vain rentouttavaan hetkeen.

Täältä voit helposti tilata Adobe Rosé 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.