Siirry pääsisältöön
Bread & Butter Pinot noir 2021
Täältä voit helposti tilata Bread & Butter Pinot noir 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Bread & Butter Pinot noir 2021

YHDYSVALLAT Kalifornien Pinot noir Laatikko 2250 ml 13.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Humalahakuisuus
42%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.6g / 100ml
Pakkaus Laatikko
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Pinot noir

Om Bread & Butter Pinot noir 2021

Bread & Butter Pinot noir 2021 on ainutlaatuinen viini, joka tarjoaa herkullisen ja monimuotoisen makuelämyksen. Härkomst (alkuperä) tässä viinissä on taidokkaasti valittujen ja huolella viljeltyjen rypäleiden yhdistelmä. Druvor (rypäleet) ovat peräisin rypälepalstoilta, joilla vallitsee ihanteellinen ilmasto ja maaperä Pinot noir -rypäleiden kasvattamiselle.

Tämän Pinot noirin maku on elegantti ja tasapainoinen. Siinä yhdistyvät tummanpunaiset marjat, kuten kirsikka ja vadelma, pehmeiden mausteiden kanssa. Viini tarjoaa myös kevyitä tammisia vivahteita, jotka antavat sille miellyttävän rakenteen ja pitkän jälkimaun.

Tuoksultaan tämä Pinot noir vie sinut metsään, jossa tuore maa, metsämarjat ja kevyet mausteet täyttävät ilman. Tuoksun intensiteetti ja moniulotteisuus saavat aistit heräämään ja vievät sinut suoraan viinin alkuperään.

Tämä elegantti viini sopii erinomaisesti monenlaisille ruoille. Se on täydellinen kumppani vaalealle lihalle, kuten kanalle tai kalkkunalle. Sen kevyt tammisuus ja raikas hapokkuus sopivat myös hyvin kala- ja äyriäisruokien pariksi. Voit nauttia tämän viinin myös sellaisenaan tai seurustelujuomana ystävien kanssa.

Optimaalinen serveringstemperatur (tarjoilulämpötila) tälle viinille on noin 14-16 astetta. Näin viinin maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa. Muista antaa viinin ilmetä ja hengittää hieman ennen tarjoilua, jotta sen herkulliset ominaisuudet pääsevät esiin parhaalla mahdollisella tavalla.

Bread & Butter Pinot noir 2021 on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukasta ja monipuolista punaviiniä. Sen ainutlaatuinen maku, tuoksu ja monikäyttöisyys tekevät siitä erinomaisen valinnan niin ruokapöytään kuin sosiaalisiin tilaisuuksiin.

Täältä voit helposti tilata Bread & Butter Pinot noir 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.