Siirry pääsisältöön
Oppigårds Kyna IPA
Täältä voit helposti tilata Oppigårds Kyna IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Oppigårds Kyna IPA

Ruotsi Purkki 330 ml 6.8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
58%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Oppigårds Kyna IPA

Oppigårds Kyna IPA on kotimainen olut, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Tämä olut on valmistettu tarkkaan valituista raaka-aineista käyttämällä perinteistä valmistustekniikkaa.

Kyna IPA:n juuret ovat syvällä ruotsalaisessa olutkulttuurissa. Kyna IPA on nimetty ruotsalaisen olutpanimon, Oppigårdsin mukaan, joka on tunnettu laadukkaista ja innovatiivisista oluistaan. Tämän oluen taustalla on pitkäaikainen perinne ja oluenvalmistuksen intohimoinen osaaminen.

Kyna IPA:n maku on täydellinen sekoitus sitruksista raikkautta ja havumetsän intensiivisyyttä. Sen tasapainoinen katkeroisuus saa suut tuntemaan eloisaa pirteyttä, samalla kun humala tarjoaa kevyttä mausteisuutta ja hieman kukkaisia sävyjä. Tämä tekee Kyna IPA:sta raikkaan, moniulotteisen ja nautinnollisen juoman.

Oluet ovat usein tunnettuja myös houkuttelevasta tuoksustaan, ja Kyna IPA ei ole tässä poikkeus. Sen tuoksu koostuu tuoreiden sitrushedelmien raikkaudesta ja havumetsän metsäisistä aromista. Se houkuttelee sinut kauas luontoon ja tarjoaa hetken rentoutumista kaupungin sykkeen keskellä.

Kyna IPA sopii erinomaisesti nautittavaksi monien erilaisten ruokien kera. Sen raikkaus ja intensiivisyys tekevät siitä täydellisen kumppanin mausteisille ruoille, kuten tulisille kanaruokille ja tulisille kastikkeille. Lisäksi se toimii mainiosti grillatun lihan, kuten grillattujen ribsejen tai pihvien, kanssa. Kyna IPA täydentää ruoan makua ja luo harmonian ruoka- ja juomakokemuksen välille.

Kyna IPA:n suositeltu tarjoilulämpötila on noin 8-10 astetta Celsius. Tämä lämpötila

Täältä voit helposti tilata Oppigårds Kyna IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.