Siirry pääsisältöön
Pietro Di Campo Barbera Silenzio 2021
Täältä voit helposti tilata Pietro Di Campo Barbera Silenzio 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Pietro Di Campo Barbera Silenzio 2021

Italia Piemonte Barbera Pullo 750 ml 13% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
50%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.5g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Barbera

Om Pietro Di Campo Barbera Silenzio 2021

Pietro Di Campo Barbera Silenzio 2021 on hienostunut viinivalinta niille, jotka arvostavat laadukasta ja intensiivistä makuelämystä. Tämä viini on valmistettu huolellisesti valituista Barbera-rypäleistä, jotka kasvavat Pietro Di Campon viinitarhassa.

Pietro Di Campo Barbera Silenzio 2021 on kauniin punainen viini, joka tarjoaa herkullisen ja moniulotteisen maun. Sen kypsät marjat kietoutuvat hienovaraiseen happorakenteeseen, luoden tasapainoisen ja intensiivisen makuelämyksen. Viinin pehmeät tanniinit tekevät siitä miellyttävän juoda ja sopivan kumppanin monenlaisille ruokalajeille.

Viinin houkutteleva tuoksu on täynnä kypsien kirsikoiden ja luumujen vivahteita, joiden sekoittuminen mausteisiin ja kevyisiin metsäntuoksuihin antaa sille hienostuneen ja houkuttelevan säväyksen.

Pietro Di Campo Barbera Silenzio 2021 sopii mainiosti nautiskeluun sellaisenaan, mutta se myös täydentää hienosti ruokaelämyksiä. Sen intensiivinen maku ja rikas tuoksu tekevät siitä loistavan valinnan liharuokien, erityisesti grillatun tai paistetun naudanlihan, kanssa. Se toimii myös hyvin pastan, riistan ja kypsytettyjen juustojen seurassa.

Suosittelemme tarjoamaan Pietro Di Campo Barbera Silenzio 2021 viilennettynä noin 16-18°C. Tämä lämpötila auttaa viinin makua ja tuoksua kehittymään parhaalla mahdollisella tavalla. Voit nauttia tästä herkullisesta viinistä yhdessä ystävien kanssa tai antaa sen olla täydellinen kumppani erityisiin hetkiin ja tilaisuuksiin.

Pietro Di Campo Barbera Silenzio 2021 on huolellisesti valmistettu viini, joka tarjoaa sinulle mahtavan makumatkan Italian viiniperinteeseen. Sen rikas maku, hienostunut tuoksu ja monikäyttöisyys ruokavalinnoissa tekevät siitä täydellisen valinnan jokaiseen tilanteeseen.

Täältä voit helposti tilata Pietro Di Campo Barbera Silenzio 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.