Siirry pääsisältöön
Kopparberg Cider Raspberry
Täältä voit helposti tilata Kopparberg Cider Raspberry lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Kopparberg Cider Raspberry

Ruotsi Purkki 330 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
58%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 7.5g / 100ml
Pakkaus Purkki

Om Kopparberg Cider Raspberry

Kopparberg Cider Raspberry on raikas ja herkullinen juoma, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä käsintehty omenaviinipohjainen juoma on täynnä raikkaita vadelman makuja, jotka takaavat täydellisen tasapainon makeuden ja hapokkuuden välillä.

Tämän juoman alkuperä juontaa juurensa Ruotsin kauniiseen Bergslagenin alueeseen, jossa se valmistetaan huolella valikoiduista omenoista ja vadelmista. Kopparberg Cider Raspberryin valmistuksessa käytetään perinteisiä menetelmiä, jotka takaavat sen korkean laadun ja autenttisen maun.

Kopparberg Cider Raspberry tarjoaa täyteläisen ja elinvoimaisen tuoksun, joka houkuttelee jokaisen aistisi heräämään eloon. Sen raikas vadelman tuoksu leviää ympärillesi ja kutsuu nauttimaan tästä herkullisesta juomasta.

Tätä juomaa voi nauttia sellaisenaan tai se sopii erinomaisesti myös erilaisten ruokien kaveriksi. Se täydentää täydellisesti kevyet kesäiset salaatit, grilliruoat tai jopa makeat jälkiruoat. Kopparberg Cider Raspberryn raikkaus ja tasapainoinen maku tarjoaa täydellisen kumppanin monille ruokalajeille.

Parhaimman maisteluelämyksen saavuttamiseksi suosittelemme nauttimaan Kopparberg Cider Raspberryn viilennettynä. Juoma tulee parhaiten esiin, kun se tarjoillaan noin 6-8 asteen lämpötilassa. Tällöin sen maut tulevat parhaiten esiin ja takaavat täydellisen nautinnon jokaiselle kulaukselle.

Kopparberg Cider Raspberry on täynnä raikkautta, ainutlaatuisuutta ja laadukkaita makuja. Se on täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia hetken rennosta ja virkistävästä juomasta. Kokeile Kopparberg Cider Raspberrya ja anna sen herättää makunystyräsi eloon!

Täältä voit helposti tilata Kopparberg Cider Raspberry lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.