Siirry pääsisältöön
Frontera Cabernet Sauvignon 2021
Täältä voit helposti tilata Frontera Cabernet Sauvignon 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Frontera Cabernet Sauvignon 2021

Chile Cabernet sauvignon Laatikko 1500 ml 12% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
50%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Laatikko
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Cabernet sauvignon

Om Frontera Cabernet Sauvignon 2021

Frontera Cabernet Sauvignon 2021 on laadukas punaviini, joka henkii ainutlaatuista perinteitä, makua ja aromia. Sen alkuperä juontaa juurensa Etelä-Amerikan Chilen kauniisiin viiniviljelmiin, joilla suotuisa ilmasto ja maaperä tarjoavat ihanteelliset olosuhteet viinirypäleiden kasvulle. Tämä viini on valmistettu huolellisesti valikoiduista Cabernet Sauvignon -rypäleistä, jotka antavat sille voimakkaan ja intensiivisen luonteen.

Frontera Cabernet Sauvignon 2021 kutsuu sinut matkalle makuelämysten maailmaan. Sen täyteläinen maku kietoo suutasi samettiseen koostumukseen ja tarjoaa vienoa tammen mausteisuutta. Maussa voi aistia tummia marjoja, kuten kypsää mustaherukkaa ja luumua, sekä hienovaraisia mausteita. Tämä viini on tasapainoinen ja pitkäkestoinen, jättäen jälkeensä miellyttävän ja tyydyttävän jälkimaun.

Sen lisäksi, että Frontera Cabernet Sauvignon 2021 on nautinnollinen sellaisenaan, se sopii erinomaisesti myös ruokapöytään. Tämä täyteläinen punaviini täydentää täydellisesti liharuokia, kuten pihvejä, grillattua naudanlihaa ja karitsaa. Lisäksi se sopii mainiosti myös kypsien juustojen, kuten cheddarin ja sinihomejuuston, seuraksi.

Frontera Cabernet Sauvignon 2021 tulisi tarjoilla hieman viilennettynä noin 16-18 asteen lämpötilassa, jotta sen maut ja aromit pääsevät parhaiten esiin. Voit nauttia tästä viinistä yksinään rentoutumishetkessä tai jakaa sen ystäviesi kanssa illallisen yhteydessä, luoden ikimuistoisia hetkiä hyvän ruoan ja juoman äärellä.

Olitpa sitten intohimoinen viinin ystävä tai haluat vain nauttia hetkestä, Frontera Cabernet Sauvignon 2021 tarjoaa sinulle unohtumattoman kokemuksen. Sen monimuotoisuus ja laadukkuus takaavat, että jokainen lasillinen on nautinto omalla tavallaan.

Täältä voit helposti tilata Frontera Cabernet Sauvignon 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.