Siirry pääsisältöön
Wolfgang  2021
Täältä voit helposti tilata Wolfgang 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Wolfgang 2021

Itävalta Grüner veltliner Pullo 1000 ml 12% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
25%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Grüner veltliner

Om Wolfgang 2021

Wolfgang 2021 on elegantti ja hienostunut viini, joka on valmistettu parhaista rypäleistä ja joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Tämän viinin hienostunut aromeja ja monimutkaisia makuja yhdistyvät täydellisesti sen alkuperään, rypäleisiin, tuoksuun ja tarjoilulämpötilaan.

Wolfgang 2021 on peräisin parhaista rypäleistä, jotka on huolellisesti valittu kasvupaikan ja ilmasto-olosuhteiden perusteella. Tämä viini on valmistettu niin, että sen alkuperä syöksyy suoraan lasiisi, tarjoten nautinnon kaikille aisteille. Viinitilalla valvotaan jokainen askel rypäleiden kasvusta aina pullotukseen asti, taaten viinin korkealaatuisen ja ainutlaatuisen luonteen.

Wolfgang 2021 on viini, jolla on monimuotoinen ja kiehtova maku. Siinä on kypsien hedelmien ja mausteiden täyteläinen yhdistelmä, jota täydentävät hienoiset tanniinit ja tasapainoinen hapokkuus. Tämä viini tarjoaa pitkän ja jäljittelemättömän jälkimaun, joka jää mieleesi vielä pitkään sen nauttimisen jälkeen.

Wolfgang 2021:n houkutteleva tuoksu vie sinut matkalle viinitarhalle, jossa voit tuntea auringon lämmön ja maaperän aromit. Tämä viini tarjoaa ikimuistoisen tuoksukokemuksen, jossa voit löytää nuotteja kypsistä hedelmistä, kukista ja mausteista.

Wolfgang 2021:tä suositellaan nautittavaksi tyylikkään ruoan kanssa. Sen monikerroksiset maut korostuvat erinomaisesti liharuoissa, kuten pihvissä tai paistetussa naudanlihassa. Voit myös yhdistää tämän viinin juustolautaselle tai tummalle suklaalle, mikä tuo esiin sen herkullisen ja monipuolisen luonteen.

Wolfgang 2021:n optimaalinen tarjoilulämpötila on noin 16-18 astetta Celsius. Tässä lämpötilassa viinin maun rikkaus ja ainutlaatuisuus pääsevät parhaiten esille, antaen sinulle täydellisen makuelämyksen jokaisella kulauksella.

Wolfgang 2021 on viini, joka sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat kokea ainutlaatuisia makuja ja nauttia hienostuneesta viinistä. Sen alkuperä, rypäleet, tuoksu, maku ja tarjoilulämpötila tekevät tästä viinistä todellisen elämyksen jokaiselle viinin ystävälle.

Täältä voit helposti tilata Wolfgang 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.