Siirry pääsisältöön
Las Campanas Navarra Rosé 2022
Täältä voit helposti tilata Las Campanas Navarra Rosé 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Las Campanas Navarra Rosé 2022

Espanja Navarra Garnacha Laatikko 3000 ml 13% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Laatikko
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Garnacha

Om Las Campanas Navarra Rosé 2022

Las Campanas Navarra Rosé 2022 on herkullinen ja raikas roseviini, joka on valmistettu Navarran alueen parhaista rypäleistä. Tämä viini hurmaa ensisipaisullaan viinirypäleen aromeilla, jotka tuovat mieleen kesäisen puutarhan tuoksut. Sen lempeä ja hedelmäinen maku tarjoaa nautinnon jokaiselle viinin ystävälle.

Las Campanas Navarra Rosén alkuperä on Navarran alueella, joka sijaitsee Pohjois-Espanjassa. Tämä alue tunnetaan laadukkaista viininvalmistusmenetelmistään sekä erinomaisista ilmasto- ja maaperäolosuhteistaan, jotka antavat rypäleille ainutlaatuisen ja täyteläisen maun.

Viinin maulla on kesäisen raikas ja marjaisa vivahde, jossa yhdistyvät punaiset marjat, kuten mansikat ja vadelmat. Näiden hedelmällisten makujen lisäksi voi erottaa myös keveitä sitruksen ja persikan sävyjä, jotka tuovat viiniin raikkautta ja eloisuutta. Sen keveys ja tasapainoinen hapokkuus tekevät siitä täydellisen kesäjuoman.

Las Campanas Navarra Rosé sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan, mutta se myös täydentää monia ruokalajeja. Sen raikas maku ja hedelmätarhat aromit toimivat erityisen hyvin kevyiden salaattejen, grilliruokien ja merenelävien kanssa. Se sopii myös täydellisesti seurustelujuomaksi kesäisille illallisille ystävien kanssa.

Parhaiten tämä roséviini tarjoillaan viilennettynä, noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tällä tavalla sen raikas maku ja hedelmäiset aromit pääsevät parhaiten esiin ja tarjoavat täydellisen juomaelämyksen.

Las Campanas Navarra Rosé 2022 on laadukas ja herkullinen valinta kaikille viinin ystäville, jotka haluavat nauttia raikkaasta ja marjaisesta roseviinistä. Sen ainutlaatuinen maku ja aromit vievät sinut hetkessä aurinkoiseen kesäpäivään.

Täältä voit helposti tilata Las Campanas Navarra Rosé 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.