Siirry pääsisältöön
Menada  2021
Täältä voit helposti tilata Menada 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Menada 2021

Bulgaria Trakiska låglandet Cabernet francCabernet sauvignonMerlot Laatikko 3000 ml 13% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.4g / 100ml
Pakkaus Laatikko
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot

Om Menada 2021

Menada 2021 on ainutlaatuinen viinivalikoima, joka tarjoaa upean makuelämyksen kaikille viinin ystäville. Tämä viini saa alkunsa huolellisesti valikoiduista rypäleistä, jotka kasvavat ainutlaatuisessa ympäristössä. Se on valmistettu parhaista rypäleistä, joilla on omintakeinen, rikas maku.

Menada 2021:n druvor yhdistyvät täydellisesti antaen tämän viinin upean makuelämyksen. Rypäleet on tarkoin harkittu ja valittu, jotta saavutetaan täydellinen tasapaino hedelmäisyyden, raikkuden ja mausteisuuden välillä. Tämä viini tarjoaa intensiivisen ja moniulotteisen maistelukokemuksen.

Menada 2021:n tuoksu hivelee aisteja. Sen aromit ovat monimuotoisia ja hienostuneita. Voit odottaa löytäväsi viinin tuoksusta hedelmiä, kukkia ja mausteita, jotka kutsuvat sinut maistelemaan tätä herkullisen houkuttelevaa juomaa.

Menada 2021 sopii täydellisesti erilaisiin ruokailuhetkiin. Se täydentää täydellisesti erilaisia liha- ja kalaruokia, ja sen runsas maku kruunaa illallisen. Voit myös nauttia sitä kevyempien aterioiden, kuten salaattien ja kasvisruokien, kanssa. Tämä viini on joustava ja monipuolinen kumppani ruokailupöydässäsi.

Menada 2021:n optimaalinen tarjoilulämpötila on noin 16-18 astetta. Tämä lämpötila korostaa viinin rikkaita makuja ja antaa sinulle mahdollisuuden kokea sen täydellisesti. Muista antaa viinin hengittää hetken ennen tarjoilua, jotta sen tuoksut pääsevät täysiin oikeuksiinsa.

Siis valitse Menada 2021, nauti herkullisesta makumatkasta ja jaa se ystävien ja perheen kanssa. Tämä viini tulee varmasti olemaan unohtumaton osa juhlaasi tai rentoutumishetkeäsi.

Täältä voit helposti tilata Menada 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.