Siirry pääsisältöön
Alto Molino Chardonnay 2022
Täältä voit helposti tilata Alto Molino Chardonnay 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Alto Molino Chardonnay 2022

Argentiina MendozaCuyo Chardonnay Purkki 250 ml 13.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Purkki
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Chardonnay

Om Alto Molino Chardonnay 2022

Alto Molino Chardonnay 2022 on erinomaisen laadukas valkoviini, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja nautinnollisen elämyksen viinin ystäville. Tämä hieno chardonnay on tuotettu huolellisesti valituista rypäleistä ja se heijastaa selkeästi viinitarhan arvokasta alkuperää.

Alto Molino Chardonnay 2022:n alkuperä voi jäljitetään vuosisatojen takaa, kun tämän mahtavan viinin juuret ulottuvat Argentiinan korkeille rinteille. Viinitarhalla vallitsevilla ainutlaatuisilla ilmasto-olosuhteilla on tärkeä rooli tämän valikoiman hienostuneen maku- ja aromiprofiilin kehittymisessä.

Tämä chardonnay tarjoaa raikkaan ja täyteläisen maun, jossa on kauniita kerrostumia. Sen pehmeät ja miellyttävät hedelmäiset sävyt täydentyvät hienovaraisilla paahteisilla nuoteilla, jotka ovat peräisin tarkoin valikoiduista tammitynnyreistä. Tämä tasapainoinen yhdistelmä takaa viinin harmonisen ja elegantin karakterin.

Alto Molino Chardonnay 2022:lla on myös voimakas ja houkutteleva tuoksu, joka kutsuu sinut sukeltamaan viinin monimutkaisiin aromeihin. Sen hedelmäiset ja kukkaiset tuoksut ovat sekä kiehtovia että hienostuneita, luoden ainutlaatuisen tunnelman jokaiseen lasilliseen.

Tämä loistava chardonnay on täydellinen valinta nauttia sellaisten herkkujen kanssa, kuten kala- ja äyriäisruoat, kana, pastat ja pehmeät juustot. Sen moniulotteinen maku ja hienostunut viimeistely täydentävät näitä ruokia täydellisesti, luoden täydellisen tasapainon.

Suosittelemme tarjoilemaan Alto Molino Chardonnay 2022:tä noin 10-12 asteen lämpötilassa, jotta sen maut ja aromit pääsevät oikeuksiinsa. Tämä viilennetty lämpötila korostaa viinin raikkautta ja tekee siitä erityisen miellyttävän juoman nautiskella.

Alto Molino Chardonnay 2022 on ylpeä jatkumostaan ja perinteistään, ja se takaa unohtumattoman viinikokemuksen kaikille viinin ystäville. Olipa kyseessä rento illallinen ystävien kanssa tai hienompi juhla, tämä hieno chardonnay täyttää odotuksesi laadusta ja mausta.

Täältä voit helposti tilata Alto Molino Chardonnay 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.