Siirry pääsisältöön
Roku Gin
Täältä voit helposti tilata Roku Gin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Roku Gin

Japani Pullo 700 ml 43% vol
Pakkaus Pullo

Om Roku Gin

Roku Gin on laadukas ja ainutlaatuinen juomavaihtoehto, joka vie sinut ainutlaatuiselle matkalle makujen maailmaan. Tämä japanilainen gini kunnioittaa perinteitä ja herättää henkiin Japanin rikkaan kulttuurin.

Roku Ginin herkullinen maku on saatu aikaan huolellisen suunnittelun ja tarkkojen valmistusprosessien avulla. Sen taustalla on peräti kuusi tarkoin valittua kasvia, jotka antavat tälle juomalle sen uskomattoman monipuolisen maun. Jokainen kasvi on valittu huolella tuomaan esiin erilaisia makuja, joten voit odottaa tunnistavasi muun muassa sitruksen, kirsikanlehdet ja mausteiset inkiväärin sävyt.

Roku Ginin tuoksu on yhtä raikas ja lumoava kuin sen maku. Sen aromit ovat hienostuneita ja tasapainoisia, ja ne herättävät mielikuvia Japanin kukoistavista puutarhoista ja niiden upeista kukkaloistoista. Suljet silmäsi ja haistat vaikuttavia hyvänhajuisia kasveja, jotka täyttävät ilman makeudellaan ja raikkaudellaan.

Tämä gini sopii täydellisesti niin nautittavaksi sellaisenaan kuin myös erilaisten ruokien kumppaniksi. Sen monipuolinen maku toimii hyvin esimerkiksi pienikokoisten suolaisten välipalojen kanssa, kuten sushi ja sashimi. Voit myös kokeilla sitä yhdessä mausteisen ruoan kanssa, jolloin sen mausteiset sävyt pääsevät erityisesti esiin ja täydentävät ruoan makua.

Roku Ginin täydellinen nauttimislämpötila on noin 5-10 astetta, jotta sen maku ja tuoksu voivat kehittyä täysin. Voit nauttia sitä joko kuohuviinilasista tai perinteisestä gini-lasista, joka korostaa juoman hienostunutta luonnetta.

Kutsu ystävät koolle, rentoudu ja anna Roku Ginin viedä sinut matkalle Japanin kiehtovaan makuun ja tuoksuun. Tämä juoma on taattu hitti jokaisessa tilaisuudessa, olipa kyseessä illallinen ystävien kanssa tai rento illanvietto.

Täältä voit helposti tilata Roku Gin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.