Siirry pääsisältöön
Debuchy Brut Réserve
Täältä voit helposti tilata Debuchy Brut Réserve lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Debuchy Brut Réserve

Ranska Champagne ChardonnayPinot meunierPinot noir Pullo 750 ml 12% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.8g / 100ml
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Chardonnay, Pinot meunier, Pinot noir

Om Debuchy Brut Réserve

Debuchy Brut Réserve on tyylikäs samppanja, joka on valmistettu parhaista rypäleistä ja voi ylpeänä kantaa nimensä. Tämä hieno juoma saapuu suoraan Champagnen sydämestä, ja sen maku, tuoksu ja alkuperä ovat todellinen ilo kaikille samppanjan ystäville.

Debuchy Brut Réserve on valmistettu parhaista rypäleistä, joista jokainen antaa siihen oman ainutlaatuisen mausteensa. Tämä samppanja koostuu perinteisistä chardonnaysta, pinot noirista ja pinot meunierista, joiden harmoninen yhdistelmä luo täyteläisen ja moniulotteisen maun. Tämä samppanja sopii täydellisesti kaikille, jotka arvostavat hienostunutta makuelämystä ja haluavat nauttia korkealaatuisesta juomasta.

Debuchy Brut Réserve hurmaa myös tuoksullaan. Sen herkullinen aromi täyttää ilman raikkaalla hedelmäisyydellä, jossa on kevyitä paahteisia vivahteita. Tämä samppanja herättää aisteja ja kutsuu maistamaan sen hienostunutta makua.

Debuchy Brut Réserve sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi monille ruokalajeille. Sen raikas hapokkuus ja täyteläisyys tekevät siitä täydellisen kumppanin äyriäisille, kalalle, kanalle ja pehmeille juustoille. Tämä samppanja tekee jokaisesta ateriasta juhlan, ja sen korkea laatu ja tyylikäs tyyli varmistavat, että käyttäjät tuntevat itsensä erityisiksi.

Debuchy Brut Réserve tulisi tarjota viilennettynä, noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tämä auttaa säilyttämään samppanjan raikkauden ja korostamaan sen herkullisia makuja. Lisää jääkaapissa pari tuntia ennen tarjoilua varmistaaksesi optimaalisen lämpötilan.

Debuchy Brut Réserve on loistava valinta kaikille samppanjan ystäville, jotka arvostavat hienostunutta makua, moniulotteista tuoksua ja korkeaa laatua. Tämä samppanja tulee varmasti ilahduttamaan kaikkia erityisiä hetkiäsi ja juhlapäiviäsi.

Täältä voit helposti tilata Debuchy Brut Réserve lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.