Siirry pääsisältöön
Old Pulteney 12 Years
Täältä voit helposti tilata Old Pulteney 12 Years lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Old Pulteney 12 Years

Yhdistynyt kuningaskunta SkottlandHighlands Pullo 700 ml 40% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Pakkaus Pullo

Om Old Pulteney 12 Years

Old Pulteney 12 vuoden ikääntyminen on hienostunut skotlantilainen viski, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja moniulotteisen makuelämyksen. Se on peräisin Pohjois-Itämaista, Caithnessin rannikolta, joka tunnetaan karuista maisemistaan ja kovista merituulistaan. Häränköynnömaisista olosuhteista on muodostunut tämän viskin erottuva piirre, koska sen maku, tuoksu ja luonne kuvastavat meren läheisyyttä ja meripihkan tuoksua.

Old Pulteney 12 vuotta vanha viski on hienostunut yhdistelmä makeutta, mausteisuutta ja merellisiä sävyjä. Sen maku on pehmeä ja tasapainoinen, tarjoten kerroksittaisia vivahteita, kuten karamellia, vaniljaa, omenaa ja suolaisuutta. Sen tuoksu on houkutteleva ja meripihkan sävyttämä, joka vie mielet suoraan rannikon maisemiin. Monivivahteinen ja pitkä jälkimaku jättää suuhun miellyttävän lämmön ja tyytyväisyyden.

Old Pulteney 12 vuotta vanha viski soveltuu erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan, kenties juustolautasen tai suklaan seurana. Se tarjoaa myös upean pohjan monenlaisten cocktailien ja viskibaarijuomien valmistamiseen. Oli valinta sitten klassinen Viski Sour tai innovatiivisempi merellinen cocktail, tämä viski pystyy vastaamaan monenlaisiin makutottumuksiin.

Suosittelemme nauttimaan Old Pulteney 12 vuoden viskiä viilentämättömästä lasista, jotta sen aromeja ja makua pääsee todella nauttimaan. Optimaalinen serveringstemperatur on noin 15-18 astetta, joka mahdollistaa viskin täydellisen tasapainon ja makuprofiilin ilmentymisen. Asetu siis mukavasti, avaa pullo ja anna itsesi uppoutua tämän upean skotlantilaisen viskin maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Old Pulteney 12 Years lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.