Siirry pääsisältöön
Buco Nero  2022
Täältä voit helposti tilata Buco Nero 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Buco Nero 2022

Argentiina Malbec Laatikko 3000 ml 13% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.4g / 100ml
Pakkaus Laatikko
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Malbec

Om Buco Nero 2022

Buco Nero 2022 on ainutlaatuinen viinilöytö Italiasta, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen vaativille viininystäville. Tämän herkullisen viinin juuret juontavat syvälle Italian aurinkoiseen Puglian alueeseen, jossa vuosisatojen perinteet ja laadukas viinintuotanto kohtaavat.

Buco Nero 2022 on valmistettu huolella valituista rypäleistä, jotka korjataan täydellisen kypsyysasteen saavuttamiseksi. Tämä punaviini syntyy sekoittamalla taidokkaasti lajikkeita, kuten Primitivo ja Negroamaro, jotka antavat sille rikkaan ja täyteläisen maun. Sen tummanpunaisessa ja syvän luumuisessa värissä heijastuvat tämän viinin ainutlaatuiset ominaisuudet.

Buco Nero 2022 tarjoaa houkuttelevan aromin, jossa yhdistyvät kypsät kirsikat, luumut ja kevyet mausteet. Sen pehmeät tanniinit ja tasapainoinen happorakenne tekevät tästä viinistä täydellisen seuralaisen eri ruokalajeille. Se täydentää täydellisesti grillattua punaista lihaa, mausteisia pastaruokia sekä erilaisia juustoja.

Tämä huippulaatuinen viini suositellaan nautittavaksi hieman viilennettynä noin 16-18 asteessa, jolloin sen maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa. Buco Nero 2022 on täydellinen valinta erityisiin tilaisuuksiin tai silloin, kun haluat nauttia hetkestä täysin siemauksin.

Olitpa sitten viinin harrastaja tai haluat vain kokea jotain uutta ja herkullista, Buco Nero 2022 on viini, joka ei jätä sinua kylmäksi. Pohjolan ja etelän kohtaaminen tuovat tämän viinin maailmaasi ripauksen aurinkoista Italiaa ja unohtumattomia makuja.

Täältä voit helposti tilata Buco Nero 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.