Siirry pääsisältöön
Omnipollos Hatt IPA
Täältä voit helposti tilata Omnipollos Hatt IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Omnipollos Hatt IPA

Ruotsi Purkki 330 ml 6.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
66%
Humalahakuisuus
33%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Omnipollos Hatt IPA

Omnipollos Hatt IPA on virkistävä ja herkullinen olut, joka on täysin suunniteltu täyttämään makuhermojesi kaikki tarpeet. Tämä olut on valmistettu erityisesti niille, jotka rakastavat täyteläisiä ja intensiivisiä makuja.

Omnipollos Hatt IPA:n ainutlaatuinen ja monipuolinen maku tulee sen huolellisesti valituista ainesosista ja tarkasta panemisprosessista. Sen pohjana on perinteinen IPA, mutta siihen on lisätty muutamia kiehtovia lisäyksiä, kuten eksoottisia hedelmiä ja mausteita. Näiden ainesosien yhdistelmä luo syvän ja monimuotoisen makuprofiilin, joka vie sinut matkalle uusiin ulottuvuuksiin.

Omnipollos Hatt IPA:n raikas ja houkutteleva tuoksu on kuin hedelmäinen kevät, joka kutittelee nenääsi ja herättää aistisi. Sen rikas tuoksu täynnä trooppisia hedelmiä ja havuja luo miellyttävän ja houkuttelevan kokemuksen, joka saa sinut odottamaan jokaista siemauksen hetkeä.

Tämä olut soveltuu täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai se voi täydentää upeasti erilaisia ruokalajeja. Erittäin voimakas maku tekee siitä täydellisen kumppanin tuhdille ja mausteiselle ruoalle, kuten grillatulle lihalle tai mausteisille liharuoille. Se myös puhdistaa suun hyvin, joten se toimii erinomaisesti rasvaisten ruokien tai käsiteltyjen juustojen kanssa. Olut tulee nauttia hieman jäähtyneenä, jotta sen maut pääsevät täysiin oikeuksiinsa.

Omnipollos Hatt IPA on täydellinen valinta kaikille oluen ystäville, jotka haluavat kokea jotain uutta ja jännittävää. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet ja herkullinen maku tekevät siitä varman valinnan kaikissa tilanteissa. Anna itsesi hellittää hetkeksi ja nauti tästä mahtavasta oluesta, joka vie sinut makujen maailmaan, jota et ole ennen kokenut.

Täältä voit helposti tilata Omnipollos Hatt IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.