Siirry pääsisältöön
Lino 1929
Täältä voit helposti tilata Lino 1929 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Lino 1929

Italia Laatikko 3000 ml 12% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Laatikko

Om Lino 1929

Lino 1929 on ainutlaatuinen viini, joka vie sinut matkalle menneisyyteen. Tämä viini on valmistettu parhaimmista rypäleistä ja sen historia juontaa juurensa aina vuoteen 1929 asti.

Härkomst, druvor, smak, doft, mat och serveringstemperatur - jokainen yksityiskohta tässä viinissä on tarkkaan harkittu ja hoidettu huolella. Sen alkuperä on tärkeä osa Lino 1929:n tarinaa, ja sen juuret ulottuvat kauas menneisyyteen.

Rypäleet, joista tämä viini on valmistettu, on huolella valittu ja viljelty. Niiden anti tuntuu jokaisessa siemauksessa. Viini hemmottelee makunystyröitäsi ainutlaatuisella maullaan ja tuoksullaan. Se nimittäin yhdistelee täydellisesti erilaisia makuja ja aromiprofiileja.

Lino 1929 on täydellinen kumppani monenlaisille ruokalajeille. Sen tasapainoinen rakenne ja tyylikäs maku sopivat erinomaisesti niin liha-, kala- kuin kasvisruokien kaveriksi. Se täydentää ruokaa saumattomasti, ja sen moniulotteinen makumaailma nostaa ruokaelämyksen aivan uudelle tasolle.

Viinin oikea tarjoilulämpötila on myös tärkeä osa sen nauttimista. Lino 1929 pääsee oikeuksiinsa, kun se tarjoillaan viileänä, noin 10-14 asteen lämpötilassa. Tällöin sen mausteisuus ja aromit pääsevät parhaiten esiin.

Lino 1929 on todellinen herkku ja oiva tapa hemmotella itseäsi tai jakaa erityisiä hetkiä ystävien kanssa. Sen ainutlaatuinen alkuperä, upea maku ja monipuolisuus tekevät siitä täydellisen valinnan kaikille viinin ystäville. Astu ajassa taaksepäin ja koe Lino 1929:n maaginen maailma!

Täältä voit helposti tilata Lino 1929 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.