Siirry pääsisältöön
Smirnoff Ice Raspberry
Täältä voit helposti tilata Smirnoff Ice Raspberry lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Smirnoff Ice Raspberry

Kansainvälinen tavaramerkki Pullo 275 ml 4% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 10g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Smirnoff Ice Raspberry

Smirnoff Ice Raspberry on raikas ja pirteä juoma, joka on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat nauttia herkullisesta ja raikkaasta juomasta. Tämä juoma on peräisin Smirnoffin tunnetulta brändiltä, joka on tunnettu laadukkaista juomistaan.

Smirnoff Ice Raspberrylla on mahtava maku, joka yhdistää täyteläisen vadelman ja virkistävän sitruunan makunystyröjä hivelevällä tavalla. Juoma on täynnä raikkautta ja se tarjoaa täydellisen makean tasapainon, joka tekee siitä miellyttävän juotavan.

Sen lisäksi, että Smirnoff Ice Raspberryn maku on mahtava, myös sen tuoksu on kutsuva ja houkutteleva. Voit aistia raikkaan vadelman tuoksun, joka saa vedet kielelle ja herättää mielihyvän tunteen.

Tämä juoma sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai se toimii täydellisesti myös erilaisten ruokien kanssa. Kylmä Smirnoff Ice Raspberry on täydellinen seuralainen grillimakkaroiden, salaattien tai vaikkapa tuoreiden hedelmien kanssa nautittuna. Sen raikas maku ja herkullinen makeus täydentävät ruokien makuyhdistelmiä täydellisesti.

Jotta Smirnoff Ice Raspberry pääsee oikeuksiinsa, on suositeltavaa nauttia sitä viileänä. Tarjoile juoma suoraan jääkaapista tai lisää siihen muutama jääpalanen tuomaan ylimääräistä viileyttä. Tämä juoma on täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia raikkaasta ja herkullisesta juomasta päivän päätteeksi tai juhlistaa erityistä hetkeä ystävien kanssa.

Smirnoff Ice Raspberry on juoma, joka tarjoaa makuelämyksen, josta et halua luopua. Nauti tästä herkullisesta ja raikkaasta juomasta, joka vie kielen mennessään ja saa jokaisen hetken tuntumaan erityiseltä.

Täältä voit helposti tilata Smirnoff Ice Raspberry lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.