Siirry pääsisältöön
BrewDog Hazy Jane
Täältä voit helposti tilata BrewDog Hazy Jane lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

BrewDog Hazy Jane

Yhdistynyt kuningaskunta Purkki 440 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om BrewDog Hazy Jane

BrewDog Hazy Jane on uskomaton olut, joka tarjoaa täydellisen maisteluelämyksen. Tämä tuote on peräisin BrewDogin tunnetusta panimosta ja se on täynnä ainutlaatuista makua ja tuoksua.

Herkullinen Hazy Jane on valmistettu huolella valikoiduista raaka-aineista ja se tarjoaa raikkaita hedelmäisiä vivahteita. Sen pehmeä ja täyteläinen maku saa suut maistamaan eksoottisia mangoja, aprikooseja ja greippejä. Tämä olut on täynnä makunautintoja, joka täyttää jokaisen oluen ystävän toiveet.

Sen tuoksussa on intensiivinen humalainen aromi, joka täyttää ilman hedelmäisillä ja kukkaisilla vivahteilla. Hazy Jane tarjoaa sitruksisia ja trooppisia tuoksuja, jotka herättävät aistit eloon jo ensimmäisestä nuuhkaisusta lähtien.

Tämä olut sopii täydellisesti tarjoiltavaksi sellaisenaan tai monenlaisen ruuan kera. Sen raikas ja hedelmäinen maku tekee siitä täydellisen seuralaisen tulisille curryille, grillatulle lihalle tai mausteisille mereneläville. Jopa suolaiset juustot täydentävät Hazy Janen hienostuneita makuja.

Optimaalinen serveringstemperaturin Hazy Janelle on noin 8-12 astetta Celsius, jotta sen maku ja tuoksu pääsevät täysin oikeuksiinsa. Tämä lämpötila takaa, että oluen erilaiset maut tulevat esiin ja tarjoavat täyteläisen ja nautinnollisen juoma-elämyksen.

BrewDog Hazy Jane on maailmanluokan olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja herkullisen maistelukokemuksen. Sen täyteläinen maku ja raikas tuoksu tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille oluen ystäville. Ota siis aikalisä arjen keskellä ja hemmottele itseäsi tämän upean oluen parissa!

Täältä voit helposti tilata BrewDog Hazy Jane lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.