Siirry pääsisältöön
Rioja Santiago Gran Reserva 2013
Täältä voit helposti tilata Rioja Santiago Gran Reserva 2013 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Rioja Santiago Gran Reserva 2013

Espanja Rioja Tempranillo Pullo 750 ml 13.5% vol 2013
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2013
Rypälelajikkeet Tempranillo

Om Rioja Santiago Gran Reserva 2013

Rioja Santiago Gran Reserva 2013 on korkealaatuinen punaviini Espanjasta. Tämä tyylikäs viini on valmistettu 100% Tempranillo-rypäleistä, jotka ovat peräisin Riojan alueen parhailta viinitarhoilta.

Viiniä on kypsytetty tammitynnyreissä vähintään 24 kuukautta, ja sen jälkeen se on lepäillyt pullossa vielä useita vuosia kehittyäkseen täyteen kukoistukseensa. Tämä pitkä kypsytysprosessi tekee Rioja Santiago Gran Reservasta ainutlaatuisen ja erityisen hienostuneen viinin.

Rioja Santiago Gran Reserva 2013 tarjoaa upean makuelämyksen. Sen maussa on tummia marjoja, kirsikoita ja luumuja, jotka sekoittuvat hienosti tammen vaniljaiseen mausteisuuteen. Viinin täyteläinen ja samettinen rakenne tuntuu suussa pehmeältä ja silkkinen.

Viinin hienostunut ja houkutteleva tuoksu avautuu kerroksittain. Siinä on häivähdyksiä kypsistä marjoista, tummasta suklaasta ja vaniljasta, jotka luovat houkuttelevan ja monimutkaisen aromikokonaisuuden.

Rioja Santiago Gran Reserva 2013 on täydellinen valinta monille ruokalajeille. Sen elegantti ja keskitäyteläinen luonne sopii erinomaisesti erilaisten liharuokien, kuten pihvien tai riistan, seuraan. Viinin tanniinit ja hapokkuus tasapainottavat hyvin suussa olevia rasvaisia ruokia.

Suosittelemme tarjoilemaan tätä upeaa viiniä noin 18-20 asteen lämpötilassa, jotta sen aromit ja maut pääsevät oikeuksiinsa. Kaada viini lasiin ja anna sen hengittää hetki ennen nauttimista, jotta se avautuu täysin.

Rioja Santiago Gran Reserva 2013 on todellinen herkku kaikille punaviinien ystäville. Sen tyylikäs ja moniulotteinen maku sekä tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan erityisiin tilaisuuksiin tai rentoutumiseen hyvässä seurassa.

Täältä voit helposti tilata Rioja Santiago Gran Reserva 2013 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.