Siirry pääsisältöön
Barbera d’Alba Busije 2021
Täältä voit helposti tilata Barbera d’Alba Busije 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Barbera d’Alba Busije 2021

Italia PiemonteBarbera d'Alba Barbera Pullo 750 ml 14% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Barbera

Om Barbera d’Alba Busije 2021

Barbera d'Alba Busije 2021 on hienostunut viini, joka tulee Piemonten alueelta Italiasta. Tämä viini on valmistettu korkealaatuisista Barbera-rypäleistä, jotka ovat peräisin Busije-viinitarhalta. Busijen alueella vallitseva mikroilmasto ja maaperä antavat viinille ainutlaatuisen ja hienostuneen makuprofiilin.

Tämä Barbera d'Alba on täyteläinen ja runsas viini, jossa on runsas hapokkuus. Sen punaisten marjojen ja kirsikoiden maku yhdessä maanläheisten ja mausteisten sävyjen kanssa tekevät siitä miellyttävän ja tasapainoisen kokemuksen. Viinin tuoksu on intensiivinen ja houkutteleva, jossa voi aistia kypsien tummien marjojen, mausteiden ja hienoisten tammiaromien vivahteita.

Barbera d'Alba Busije 2021 on monipuolinen viini, joka sopii erinomaisesti erilaisten ruokien seuraksi. Sen runsas hapokkuus ja keskitäyteläinen rakenne tekevät siitä täydellisen kumppanin esimerkiksi punaisen lihan, riistan, kypsytettyjen juustojen ja pastaruokien kanssa. Tämä viini täydentää ruokia ja korostaa niiden makua, samalla tarjoten raikkaan ja pitkän jälkimaun.

Suosittelemme tarjoilemaan Barbera d'Alba Busije 2021 viinin hieman viilennettynä noin 16-18 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila auttaa tuomaan esiin viinin monimuotoiset maut ja tasapainottaa sen hapokkuutta. Voit nauttia tästä viinistä heti, mutta se kehittyy ja paranee kellarissa muutaman vuoden ajan.

Barbera d'Alba Busije 2021 on elegantti ja hienostunut valinta kaikille viinin ystäville, jotka arvostavat laadukasta italialaista viiniä. Sen monipuolisuus ruokapareissa ja sen houkutteleva maku tekevät siitä täydellisen valinnan niin arki- kuin juhlatilaisuuksiin.

Täältä voit helposti tilata Barbera d’Alba Busije 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.