Siirry pääsisältöön
Casas Honestos Fresh
Täältä voit helposti tilata Casas Honestos Fresh lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Casas Honestos Fresh

Espanja Laatikko 3000 ml 12% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
25%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Laatikko

Om Casas Honestos Fresh

Casas Honestos Fresh on ainutlaatuinen viinivalikoima, joka tarjoaa raikkaita ja puhtaita makuja. Näitä viinejä voi nauttia monenlaisissa tilanteissa ja ruokien kanssa. Jokainen pullo Casas Honestos Fresh -viiniä on huolellisesti valittu sen alkuperän, rypäleiden, maun, tuoksun, ruokaparituksen sekä tarjoilulämpötilan perusteella.

Härkomst (alkuperä): Casas Honestos Fresh -viinien alkuperä on tarkkaan valittu varmistaaksemme viinien korkean laadun ja autenttisen maun. Valikoimassamme on viinejä eri puolilta maailmaa, jotka kertovat tarinansa omalla ainutlaatuisella tavallaan.

Druvor (rypäleet): Casas Honestos Fresh -viinit valmistetaan parhaimmista rypäleistä. Käytämme tarkoin valittuja lajikkeita, jotka varmistavat viinien raikkauden ja tasapainon. Jokainen rypälelajike tuo oman erikoisen vivahteensa viinin kokonaisuuteen.

Smak (maku) ja Doft (tuoksu): Casas Honestos Fresh -viineille on ominaista raikas ja hedelmäinen maku. Ne tarjoavat nautinnollisen makuelämyksen, jossa on tasapainoinen hapokkuus ja pehmeä rakenne. Viinien tuoksu on aromikas ja houkutteleva, joka kutsuu sinut tutustumaan tarkemmin niiden ainutlaatuiseen makumaailmaan.

Mat och serveringstemperatur (ruokaparitus ja tarjoilulämpötila): Casas Honestos Fresh -viinit sopivat monipuolisesti erilaisten ruokien kanssa. Voit nauttia niitä esimerkiksi seurustelujuomana tai erilaisten herkkujen kera. Tarjoilulämpötila on tärkeä osa viinin nauttimista, jotta sen aromit ja maku pääsevät täysin oikeuksiinsa. Casas Honestos Fresh -viinit tulee tarjoilla optimaalisessa lämpötilassa, joka korostaa niiden parhaita ominaisuuksia.

Casas Honestos Fresh -viinit ovat täydellinen valinta sinulle, joka arvostat puhtaita ja raikkaita viinejä. Valitsemalla Casas Honestos Fresh -viinin voit varmistua siitä, että tarjoat vieraillesi tai itsellesi unohtumattoman viinikokemuksen.

Täältä voit helposti tilata Casas Honestos Fresh lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.