Siirry pääsisältöön
24Ice Mojito Ice
Täältä voit helposti tilata 24Ice Mojito Ice lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

24Ice Mojito Ice

Alankomaat Pussi 325 ml 5% vol
Aromiprofiili
66%
Makeus
58%
Humalahakuisuus
Sokeripitoisuus 8g / 100ml
Pakkaus Pussi

Om 24Ice Mojito Ice

24Ice Mojito Ice - Luonnollista raikkautta jään muodossa!

24Ice Mojito Ice on täydellinen tapa nauttia raikkaasta mojitosta missä ja milloin tahansa. Tämä herkullinen jää on peräisin parhaista luonnon raaka-aineista ja se tarjoaa mitä ainutlaatuisimman makuelämyksen.

24Ice Mojito Ice on valmistettu huolellisesti valituista raaka-aineista, kuten tuoreista limeteistä, mintusta ja sokerista. Jokainen jäällektuj snappi tarjoaa hurmaavan yhdistelmän kirpeää limettiä ja raikasta minttua, joka tekee jokaisesta maisteluhetkestä unohtumattoman.

Se ei kuitenkaan ole pelkästään maku, joka tekee 24Ice Mojito Icestä ainutlaatuisen. Sen houkutteleva tuoksu tempaisee huomaamatta mukaansa ja lupaa virkistystä hetkestä toiseen. Sen raikkautta tuova aromi täydentää täydellisesti sen herkullisen maun.

24Ice Mojito Ice sopii täydellisesti niin juhliin kuin rentoihin hetkiin ystävien kanssa. Sitä voi nauttia sellaisenaan tai käyttää mielikuvituksen mukaan erilaisissa drinkkiresepteissä. Sen monipuolisuus tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon juomaan kuin juomaan.

Älä unohda myöskään oikeaa tarjoilulämpötilaa. Suosittelemme nauttimaan 24Ice Mojito Icen kylmänä, jotta sen raikas maku ja herkullinen tuoksu pääsevät täysin oikeuksiinsa. Tarjoile se jäähdytetyssä lasissa ja nauti täydellisestä raikkaudesta, joka vie sinut välittömästi trooppiseen tunnelmaan.

24Ice Mojito Icen avulla voit nauttia jään raikkaat antibaketia kätevästi ja herkullisesti. Sen herkullinen maku, houkutteleva tuoksu ja monipuolinen käyttömahdollisuus tekevät siitä ehdottoman valinnan kaikille mojiton ystäville. Tämä jää on luotu tuomaan aitoa kesäistä tunnelmaa elämääsi - nauti siitä parhaina hetkinäsi!

Täältä voit helposti tilata 24Ice Mojito Ice lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.