Siirry pääsisältöön
Ascot Pinot Noir 2020
Täältä voit helposti tilata Ascot Pinot Noir 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ascot Pinot Noir 2020

YHDYSVALLAT KalifornienCentral Coast Pinot noir Pullo 750 ml 13.5% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Humalahakuisuus
42%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Pinot noir

Om Ascot Pinot Noir 2020

Ascot Pinot Noir 2020 on laadukas punaviini, joka hurmaa suussa ja nenässä. Tämän viinin alkuperä kietoutuu elegantisti Ascotin viinitarhoille, missä se on huolellisesti kasvatettu lajitovereistaan erottuvilla menetelmillä. Pinot Noir -rypäleet, tämän viinin vetovoimaisin ainesosa, ovat saaneet nauttia täydellisestä ilmapiiristä ja maaperästä, mikä nostaa viinin laadun aivan omaan luokkaansa.

Ascot Pinot Noir 2020 tarjoaa hienostuneen ja moniulotteisen maun, jossa punaiset marjat ja kirsikka sekoittuvat mausteiden ja hienostuneen tammen kanssa. Tämä tasapainoinen ja silkkinen viini kutsuu sinut nauttimaan jokaisesta kulauksesta.

Viinin tuoksu on huumaava ja kutsuva. Se avautuu kevyesti kukkaisilla aromeilla, jotka muuttuvat vähitellen mausteisemmiksi ja täyteläisemmiksi. Jokainen tuoksahdus lumoaa sinut ja houkuttelee kokeilemaan viinin herkullista makua.

Ascot Pinot Noir 2020 sopii erinomaisesti monenlaisten ruokien seuraksi. Sen pehmeä rakenne ja hienostunut maku tekevät siitä täydellisen kumppanin vaalean lihan, riistan ja juustojen kanssa. Viinin suositeltu tarjoilulämpötila on noin 16-18 astetta, jolloin sen aromit pääsevät parhaiten esiin.

Anna Ascot Pinot Noir 2020:n viedä sinut matkalle herkullisiin makumaailmoihin. Tämä viini on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laatua, monipuolisuutta ja hienostuneisuutta viinilasissa. Ota lasillinen Ascot Pinot Noiria ja anna sen viipyillä suussasi pitkään, antaen nautinnollesi täysin uuden tason.

Täältä voit helposti tilata Ascot Pinot Noir 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.