Siirry pääsisältöön
P.Lex Prosecco Rosé Brut 2022
Täältä voit helposti tilata P.Lex Prosecco Rosé Brut 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

P.Lex Prosecco Rosé Brut 2022

Italia VenetienProsecco GleraPinot nero Pullo 750 ml 11% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 1g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Glera, Pinot nero

Om P.Lex Prosecco Rosé Brut 2022

Esittely: P.Lex Prosecco Rosé Brut 2022

P.Lex Prosecco Rosé Brut 2022 on upea kuohuviini, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Tämä aito italiaislainen kuohuviini on valmistettu parhaista rypäleistä, jotka kypsytetään huolella Italian aurinkoisilla viinitarhoilla.

Tämän kuohuviinin päärypälelajikkeena käytetään Prosecco-rypälettä, joka tuo siihen raikkautta ja hedelmäisiä sävyjä. Lisäksi sekoituksessa on käytetty myös herkullisia punaisia rypäleitä, jotka antavat kuohuviinille sen kauniin vaaleanpunaisen värin.

P.Lex Prosecco Rosé Brut 2022:ssa yhdistyvät täyteläinen maku ja raikas hapokkuus harmonisesti. Kuohuviinin maussa voi aistia kypsien punaisten marjojen, kuten mansikoiden ja vadelmien, herkulliset nuotit. Sen kevyt ja elegantti kupliva rakenne tekee siitä täydellisen valinnan niin juhlapöytään kuin rentoihin illanistujaisiin.

Kuohuviinin tuoksussa on runsaasti hedelmäisiä sävyjä, jotka ihastuttavat aisteja jo ensi hetkestä alkaen. Sen raikas ja houkutteleva tuoksu houkuttelee siemailemaan kuplivan juoman herkullista makua.

P.Lex Prosecco Rosé Brut 2022 sopii erinomaisesti tarjottavaksi seuraksi erilaisille ruokalajeille. Se täydentää hienosti esimerkiksi kevyitä salaatteja, äyriäisiä sekä kalaruokia.

Tämän herkullisen kuohuviinin suositeltu tarjoilulämpötila on noin 6-8 astetta, jolloin sen maut pääsevät parhaiten esille ja kuplat säilyvät raikkaina.

P.Lex Prosecco Rosé Brut 2022 on täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia laadukkaasta ja elegantista kuohuviinistä, jossa yhdistyvät raikkaus, hedelmäisyys ja hienostunut maku. Tarjoa seurassaan läheisiä ja nauti tästä upeasta kuohuviinistä unohtumattomien hetkien kruunaajana.

Täältä voit helposti tilata P.Lex Prosecco Rosé Brut 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.