Siirry pääsisältöön
Outlaw Zinfandel Rebel
Täältä voit helposti tilata Outlaw Zinfandel Rebel lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Outlaw Zinfandel Rebel

YHDYSVALLAT Zinfandel Laatikko 3000 ml 14.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Humalahakuisuus
42%
Strävhet
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 1.3g / 100ml
Pakkaus Laatikko
Rypälelajikkeet Zinfandel

Om Outlaw Zinfandel Rebel

Outlaw Zinfandel Rebel on rohkea ja kapinallinen viini, joka herättää aistit eloon. Tämä ainutlaatuinen viini saa alkunsa Kalifornian viinialueilta, joista se kerää ympärilleen villejä ja rohkeita tekijöitä.

Zinfandel-rypäleet, joista tämä viini on valmistettu, tuovat sille voimakkaan ja mausteisen maun. Kirsikka, mustaherukka ja pippuri sekoittuvat tässä viinissä taitavasti yhteen, luoden dynaamisen ja intensiivisen makuelämyksen. Rajua ja hienovaraista, tämä viini tanssii kielelläsi ja jättää jälkeensä unohtumattoman jälkimaun.

Aromit tässä viinissä ovat rikkaat ja monimuotoiset. Punaiset marjat ja mausteet täyttävät ilman ja vievät sinut hetkessä villille seikkailulle. Jokainen haistelu paljastaa uusia vivahteita ja syventää viinin monimuotoisuutta.

Outlaw Zinfandel Rebel on täydellinen seuralainen rohkeille ja mausteisille ruokalajeille. Sen täyteläisyys ja mausteisuus täydentävät grillattuja lihoja ja tuovat esiin niiden parhaat maut. Voimakkaat kastikkeet ja runsaat juustot myös korostavat tämän viinin ainutlaatuisia ominaisuuksia.

Sen suositeltu tarjoilulämpötila on 16-18 astetta, mikä auttaa viinin makuja pääsemään oikeuksiinsa. Haitarilämpötilat antavat viinille mahdollisuuden hengittää ja kehittyä täydessä potentiaalissaan.

Outlaw Zinfandel Rebel on villi, rohkea ja kiehtova viini, joka haastaa perinteiset odotukset. Jos olet valmis astumaan pois turvallisuusalueeltasi ja kokeilemaan jotain uutta, tämä viini on sinulle täydellinen valinta. Antaudu sille ja anna sen johdattaa sinut unohtumattomalle makumatkalle.

Täältä voit helposti tilata Outlaw Zinfandel Rebel lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.