Siirry pääsisältöön
Barracuda Rum Silver
Täältä voit helposti tilata Barracuda Rum Silver lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Barracuda Rum Silver

Kansainvälinen tavaramerkki Pullo 350 ml 38% vol
Sokeripitoisuus 0.4g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Barracuda Rum Silver

Barracuda Rum Silver on laadukas rommi, joka tarjoaa ainutlaatuisen maisteluelämyksen. Tämä hienostunut rommi tulee Karibialta, sieltä, missä parhaat rommit syntyvät. Sen valmistuksessa käytetään tarkasti valikoituja sokeriruokopohjaisia ainesosia ja perinteisiä valmistusmenetelmiä, jotka takaavat korkean laadun ja herkullisen maun.

Barracuda Rum Silverilla on miellyttävä ja tasapainoinen maku, joka hellii makunystyröitäsi. Sen pehmeä ja hienostunut maku sopii erinomaisesti niin nautittavaksi sellaisenaan kuin myös erilaisten drinkkien valmistukseen. Rummin hienostunut aromi jättää pitkäkestoisen ja miellyttävän jälkimaun, joka jää mieleesi vielä pitkään maistelun jälkeen.

Barracuda Rum Silverin aromaattinen tuoksu on houkutteleva ja viehättävä. Sen mausteinen ja makea tuoksu luo miellyttävän tunnelman heti, kun avaat pullon. Tuoksultaan tämä rommi on täyteläinen ja moniulotteinen, tarjoten ainutlaatuisen hajuelämyksen.

Barracuda Rum Silver on erinomainen valinta nautittavaksi sellaisenaan tai erilaisten ruokien kanssa. Sen pehmeä maku ja runsaat aromit sopivat täydellisesti esimerkiksi kypsennetyn lihan, grillattujen kasvisten ja kermaisten jälkiruokien seuraksi. Tämä rommi täydentää hienosti erilaisia ruokaelämyksiä ja antaa niihin oman ilmeikkään lisäyksen.

Barracuda Rum Silver tulisi tarjoilla viileänä tai huoneenlämpöisenä, sillä sen maku ja aromit pääsevät parhaiten oikeuksiinsa tietynlaisessa lämpötilassa. Jääpalat tai sekoitus jäävettä voivat tehdä tästä rommista erityisen raikkaan ja virkistävän juoman. Jokainen voi mukauttaa juoman lämpötilan ja sekoitussuhteen omien mieltymystensä mukaisesti.

Kokeile Barracuda Rum Silveria ja anna sen viedä sinut Karibian maukkaisiin tunnelmiin. Tämä ainutlaatuinen ja laadukas rommi on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat korkeaa laatua, vivahteikasta makua ja unohtumattomia nautintoja.

Täältä voit helposti tilata Barracuda Rum Silver lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.