Siirry pääsisältöön
Crazy Cat Shiraz
Täältä voit helposti tilata Crazy Cat Shiraz lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Crazy Cat Shiraz

Etelä-Afrikka Shiraz Laatikko 3000 ml 13% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Humalahakuisuus
50%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.6g / 100ml
Pakkaus Laatikko
Rypälelajikkeet Shiraz

Om Crazy Cat Shiraz

Crazy Cat Shiraz on huippulaadukas viini, joka hurmaa kaikki viinien ystävät. Sen lähtökohta on Australiasta, jossa aurinkoisen ilmaston vaikutus suosii tämän rypälelajikkeen kasvua. Crazy Cat Shiraz valmistetaan parhaimmista rypäleistä, jotka huolellisesti poimittu ja käsitelty viininvalmistuksen tarkkuudella.

Tämä viini tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen, joka kutsuu sinut matkalle aistikkaan makuelämyksen pariin. Sen tummanpunainen väri ja täyteläinen maku ovat todella huumaavia. Voit odottaa löytäväsi tästä viinistä intensiivisiä mausteita, tummia hedelmiä ja hienostunutta tanniinisuutta. Crazy Cat Shirazin apteekin hienostunut ja moniulotteinen tuoksu saa aistisi heräämään eloon.

Tämä viini on ihanteellinen kumppani monille ruokalajeille. Se täydentää täydellisesti esimerkiksi grillattua lihaa, suussasulavia juustoja ja mausteisia pastaruokia. Sen korkea laatu ja monipuolisuus tekevät siitä täydellisen valinnan onnistuneisiin illallisiin tai rentoihin pitkiin kesäiltoihin ystävien kanssa.

Crazy Cat Shiraz tulisi tarjoilla optimaalisessa lämpötilassa, jotta sen makuelämys voidaan saavuttaa täysin. Suosittelemme viinin nauttimista noin 16-18 asteen lämpötilassa, jolloin sen moniulotteiset maut ja hienostuneisuus pääsevät täyteen oikeuksiinsa.

Jos etsit huippulaatuista viiniä, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen ja sopii monenlaisiin tilaisuuksiin, Crazy Cat Shiraz on täydellinen valinta. Se ei vain täytä odotuksiasi, vaan ylittää ne. Anna tämän viinin viedä sinut mukanaan ja nauti makunautinnoista, joita vain parhaat viinit voivat tarjota.

Täältä voit helposti tilata Crazy Cat Shiraz lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.