Siirry pääsisältöön
Plantation Isle of Fiji
Täältä voit helposti tilata Plantation Isle of Fiji lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Plantation Isle of Fiji

Fidži Pullo 700 ml 40% vol
Sopii hyvin yhteen
Sokeripitoisuus 1.7g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Plantation Isle of Fiji

Tervetuloa Fidžin suurimmille teeviljelmille! Esittelemme ylpeänä Plantation Isle of Fiji -teet, jotka tarjoavat ainutlaatuisen kokemuksen kaikille tee-intoilijoille. Tämä herkullinen tee on kasvanut Fidžin upealla saaristolla, joka tarjoaa täydelliset olosuhteet laadukkaiden teelehtien kasvattamiselle.

Plantation Isle of Fiji -tee tarjoaa monipuolisen makuelämyksen, joka ilahduttaa jokaista teekupillista. Kukkainen ja lempeä maku saa aistisi heräämään henkiin jokaisella kulauksella. Voit odottaa mausteisen makean maun yhdistyvän keveään ja raikkaaseen jälkimakuun.

Tämän teeen tuoksu vie sinut suoraan Fidžin rehevään viidakkoon. Kuuma höyryävä kuppi tuo esiin raikkaiden hedelmien ja eksotiikan aromit. Plantation Isle of Fiji -teen tuoksu on kiehtova ja houkutteleva, joka antaa sinulle pienen maistiaisen Fidžin paratiisista.

Plantation Isle of Fiji -teet sopivat täydellisesti moniin tilanteisiin ja ruokailuihin. Kokeile sitä aamiaisella piristämään päivääsi tai lounaan jälkeen rentoutumiseen. Voit myös nauttia sitä herkullisten leivonnaisten tai juustojen kanssa. Tutki uusia makuyhdistelmiä ja anna tämän teeen tehdä ruokahetkestäsi ikimuistoisen.

Optimaalisen makuelämyksen saavuttamiseksi suosittelemme nauttimaan Plantation Isle of Fiji -teen noin 80-asteisena. Tässä lämpötilassa tee saa kaiken parhaan maun esiin ja pääset nauttimaan sen täyteläisyydestä ja aromista. Valmistele kuppi herkullista teetä ja hengitä syvään, sillä Fidžin tuntu ja maku odottavat sinua.

Plantation Isle of Fiji -tee tarjoaa ainutlaatuisen ja unohtumattoman teematkailukokemuksen Fidžin kauniilla saaristolla. Ota hetki itsellesi ja uppoudu tämän teeen maagiseen maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Plantation Isle of Fiji lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.