Siirry pääsisältöön
¡H! Barcelona Sparkling Brut
Täältä voit helposti tilata ¡H! Barcelona Sparkling Brut lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

¡H! Barcelona Sparkling Brut

Espanja Pullo 750 ml 11.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 1g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om ¡H! Barcelona Sparkling Brut

¡H! Barcelona Sparkling Brut on kuohuviini, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Sen alkuperästä, rypäleistä, mausta, tuoksusta, ruokasuosituksesta ja tarjoilulämpötilasta kerromme seuraavaksi.

Tämä kuohuviini on peräisin Barcelonasta, Espanjan aurinkoisesta kaupungista, joka tunnetaan eloisasta ilmapiiristään ja värikkäästä kulttuuristaan. Sitä valmistetaan paikallisen viinialueen parhaista rypäleistä, jotka antavat sille ainutlaatuisen makunsa ja tuoksunsa.

¡H! Barcelona Sparkling Brut on kuiva ja raikas kuohuviini, jossa maistuvat sitruunan, omenan ja persikan sävyt. Se saa kielesi tanssimaan ja jättää mieleesi pitkään kestävän jälkimaun. Sen ilmava ja pirteä kuplivuus tekee siitä täydellisen valinnan juhlimiseen tai nautiskeluun.

Tuoksussa voit aistia herkullisia kukkaisia ja hedelmäisiä vivahteita, jotka kutsuvat sinut maistamaan tätä upeaa kuohuviiniä. Se on kuin kukkakimppu, joka tuodaan eteesi ja kutsuu sinut nauttimaan sen ihanasta tuoksusta.

¡H! Barcelona Sparkling Brut sopii erinomaisesti seurustelujuomaksi tai juhlavaan ateriaan. Se täydentää täydellisesti äyriäisruokia, salaatteja ja kevyitä kala- tai kana-annoksia. Se on myös mainio valinta juustolautaselle tai vaikkapa vastaanottotilaisuuteen tarjottavaksi.

Tämän kuohuviinin parhaan makuelämyksen voit saavuttaa tarjoilemalla sen noin 6-8 asteen lämpötilassa. Näin sen raikkaus ja aromit pääsevät parhaiten esille ja tekevät juomahetkestäsi ikimuistoisen.

¡H! Barcelona Sparkling Brut hemmottelee sinua raikkautensa ja luonteensa ansiosta. Se on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laatua ja haluavat kokea jotain sellaista, mikä vie ajatukset pois arjesta ja viehättää maailman matkalle yhdellä siemauksella.

Täältä voit helposti tilata ¡H! Barcelona Sparkling Brut lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.