Siirry pääsisältöön
Ascot Crisp White 2021
Täältä voit helposti tilata Ascot Crisp White 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ascot Crisp White 2021

YHDYSVALLAT Kalifornien Pullo 750 ml 12.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.5g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021

Om Ascot Crisp White 2021

Introducing Ascot Crisp White 2021 - raikas ja elegantti valkoviini, joka tarjoaa herkullisen makuelämyksen. Tämä viini on valmistettu huolellisesti valikoiduista rypäleistä ja kantaa mukanaan syvää juurevuutta ja hienoja makuominaisuuksia.

Ascot Crisp White 2021 on peräisin maailmanluokan viinintuotantoalueilta, jotka takaavat korkean laadun. Tämä viini koostuu parhaista rypäleistä, jotka on kasvatettu oivallisessa ilmastossa ja maaperässä. Näiden olosuhteiden ansiosta viinissä on täyteläinen maku ja raikas hapokkuus.

Tämän viinin herkku on sen monipuolisuus. Se sopii täydellisesti nautiskeltavaksi sellaisenaan tai seuraksi erilaisille ruokalajeille. Ascot Crisp White 2021 täydentää hienosti kalaruokia, kana- ja kasvisruokia sekä kevyitä salaatteja. Sen raikas rakenne ja miellyttävä jälkimaku nostavat ruokasi uudelle tasolle.

Ascot Crisp White 2021 houkuttelee myös aromikkaalla tuoksullaan. Löydät tämän viinin taustalta hedelmäisiä nuotteja, kuten raikkaita sitrushedelmiä ja herkullisia valkoisia kukkia. Tämä tuoksu saa sinut innostumaan ja odottamaan sitä hetkeä, kun saat nauttia tästä upeasta viinistä.

Tämä valkoviini tekee vaikutuksen myös oikealla tarjoilulämpötilalla. Suosittelemme tarjoilemaan Ascot Crisp White 2021 viilennettynä noin 10-12 asteessa. Tämä lämpötila auttaa viiniä paljastamaan kaikki sen hienot makuominaisuudet ja tasapainon.

Ascot Crisp White 2021 tarjoaa sinulle maistuvan matkan viinimaailmaan. Sen raikas maku, hienostunut tuoksu ja monipuolinen käyttö tekevät siitä täydellisen valinnan mihin tahansa tilaisuuteen. Ota lasillinen, sulje silmäsi ja anna tämän upean viinin viedä sinut hetkeksi pois arjen kiireestä ja stressistä.

Täältä voit helposti tilata Ascot Crisp White 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.