Siirry pääsisältöön
Crazy Cat Chenin Blanc 2023
Täältä voit helposti tilata Crazy Cat Chenin Blanc 2023 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Crazy Cat Chenin Blanc 2023

Etelä-Afrikka Chenin blanc Laatikko 3000 ml 12.5% vol 2023
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.5g / 100ml
Pakkaus Laatikko
Vuosikerta 2023
Rypälelajikkeet Chenin blanc

Om Crazy Cat Chenin Blanc 2023

Crazy Cat Chenin Blanc 2023 on erinomainen valinta kaikille valkoviinin ystäville, jotka arvostavat ainutlaatuista makuelämystä. Tämä viini saa juurensa Etelä-Afrikasta, joka tunnetaan maailmanluokan viininviljelyalueena.

Crazy Cat Chenin Blancin erinomainen laatu johtuu sen käyttämistä rypäleistä, jotka ovat peräisin arvostetuilta ja hyvin hoidetuilta viinitarhoilta. Rypäleet käsitellään huolellisesti ja käsityönä, mikä varmistaa niiden parhaimman mahdollisen laadun.

Tämän valkoviinin maku on raikas ja eläväinen, jossa yhdistyvät herkulliset hedelmäiset sävyt ja pehmeä hapokkuus. Se tarjoaa täyteläisen ja samettisen suutuntuman, joka tekee siitä helposti nautittavan ja miellyttävän juoman.

Crazy Cat Chenin Blancin tuoksu on hienostunut ja houkutteleva, jossa voit aistia trooppisten hedelmien tuoreuden ja sitruksen raikkauden. Tämä houkutteleva tuoksu lisää viinin hienostuneisuutta ja viehätysvoimaa.

Tämä viini on täydellinen valinta monenlaisiin ruokalajeihin. Se sopii erinomaisesti äyriäisten, kalaruokien ja salaattien kanssa. Se täydentää myös kevyitä pastoja ja kasvisruokia. Crazy Cat Chenin Blancin erinomainen tasapaino tekee siitä ihanteellisen valinnan myös sellaisenaan nautittavaksi.

Tämän viinin suositeltu palvelulämpötila on noin 8-10 astetta. Tämä lämpötila auttaa säilyttämään viinin tuoreuden ja aromien täydellisen tasapainon.

Crazy Cat Chenin Blanc 2023 tarjoaa unohtumattoman viinikokemuksen kaikille, jotka arvostavat laadukasta valkoviiniä. Sen herkulliset maut ja hienostunut tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan monenlaisille ruokalajeille ja tilaisuuksille.

Täältä voit helposti tilata Crazy Cat Chenin Blanc 2023 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.